Få looken!

Følg vårens/sommerens trender med lyse pasteller, kraftig eyeliner og naturlig glødende hud!

Foto: Corinne Alice // wicked HOUSE
Makeup: Unni // Team glō
Hår: Adam // wicked HOUSE
Modell: Jeanette

Med sesongens store fokus på hud, starter vi nettopp der. Bland din utvalgte farge/tone i Liquid Foundation med lik mengde Sheer Tint Illuminator. Dette gir en lysreflekterende effekt, og huden vil se jevnere og glattere ut, samt få mer glød.

Denne blandingen legges jevnt over hele ansiktet med den nye Dual Foundation/Camouflage Brush. Perfekt til en naturlig og lett sminket base. Den runde tuppen skal ligne fingerspissene, og gir derfor den lette dekkevnen.

Deretter har vi blandet Highlighter med Face Primer, for å få en ikke fullt så kraftig highlight. Face Primer jevner i tillegg ut linjer. Denne blandingen legges også med Dual Foundation/Camouflage Brush, lett på øvre del av kinnben, på neserygg og langs kjeveben.

Tips: Legg denne blandingen på de stedene du ønsker å fremheve og forstørre.

På øynene har vi lagt en kraftig kajal langs øvre vippekant med Precision Eye Pencil black, og dratt den litt ut på sidene. Ikke dra hele linjen med en gang, men jobb deg utover fra side til side for å få den lik på begge øynene.

Med øyenskyggene har vi hentet igjen vår/sommer-trenden med pasteller, ved å bruke Eye Shadow Trio ballerina.

Legg den grønne fargen på hele lokket og dus den opp mot brynsbenet med Eye Texture Brush. Deretter tar du Mini Crease Brush og legger den samme fargen langs nedre vippekant. Kost så den lyseste rosatonen fra trioen rett i underkant av bryn og innerst i lyekrok for en naturlig highlight. For å forsterke den lyse, rene linjen langs nedre vippekant legges Precision Eye Pencil peach på våtkanten. Da ser øynene større og «renere» ut.


Brynene skal være kraftige, gredd og ha sterk farge. Vi har brukt Brow Powder Duo brown med Dual Brow Brush. Brynene er gredd med Brow Gel clear.

På kinnene har vi brukt Blush i fargen rosebud, med den store Powder Brush for en dusere farge. Blushen skal være såvidt synlig, lett rødmende.

Sterk leppefarge spriter opp ethvert ansikt eller antrekk!

Her har vi lagt Lip Stick siren, som er rød med en anelse oransje til en frisk og sommergyllen hud, mens den ofte blir mer rosa til en klar og lys hud. Bruk Precision Lip Pencil sherbet langs leppekanten først for en perfekt kant.

        

Se vår hjemmeside for forhandleroversikt.