Brush it on!

glo minerals har huket tak i vår egen fagansvarlig makeupartist og fått henne til å velge ut fire av sine favorittkoster. En makeupartist har som oftest et sett med koster andre bare kan drømme om, men med god grunn – verktøyet er halve jobben! Om ikke mer?


glo minerals Brush Texture Eye

Denne bruker jeg masse til å legge en lett skygge, eller en mer pigmentert farge ved å bruke skyggene våte. Fantastisk til å duse og legge highlight på mindre områder på grunn av de spredte hårene. Ytterst er det syntetiske hår, og er derfor min favoritt til concealer. Elsk!

glo minerals Brush Crease

En av mine favorittkoster fordi den lett kommer til overalt. De myke hårene og den runde tuppen gjør denne til en perfekt ”nybegynnerkost». Jeg bruker den blant annet til å legge skygge på lokket, highlight, i globallinjen og også til blending.

glo minerals Brush Mini Crease

Et must blant koster! Den har den samme runde tuppen som crease, men er mye mindre og dermed perfekt til mindre områder. Denne bruker jeg i globallinjen, under øynene langs vipperotet, øyekrok og på tunge øyelokk.

glo minerals Brush Texture

Denne kosten kan brukes til så mye! På grunn av de syntetiske og spredte hårene på tuppen er denne super til flytende foundation. Resultatet blir superjevnt, og gir medium dekkevne. Texture er også perfekt til solpudder fordi hårene gir et lett og jevnt resultat. Om jeg ønsker litt blush, som ser naturlig ut, er denne kosten mitt førstevalg!