Fet T-sone og blank hud?

Friske kinn, hud som gløder og ser sunn ut kan for mange være vanskelig å få til uten de riktige verktøyene. Tone fra Cosmedic deler sine reddende tips mot blank hud og fet T-sone.

Som mange andre sliter jeg med at huden blir blank i løpet av dagen. Uansett hvor lite eller mye sminke jeg legger overproduserer huden min fukt som legger seg utenpå sminken som en blank hinne.

glōminerals tilbyr to ulike pudder; Perfecting Powder og Matte Finishing Powder.
Mot blank hud anbefaler jeg Matte Finishing Powder. Dette er et oljeabsorberende pudder som gir en matt finish. Pudderet kan fint legges oppå makeupen for å fiksere og matte ned blanke partier. Start gjerne dagen med et lett ”slør” pudder over makeupen for å holde den matte finishen lenger. Du kan forlenge den matte effekten ved å påføre et nytt og tynt lag i løpet av dagen.

Dersom du ikke ønsker å pudre nesen flere ganger i løpet av dagen er Blotting Paper et genialt produkt. Arkene er tynne som silkepapir og du kommer langt med ett ark.
Trykk arket lett over partiene hvor du er blank og det vil trekke til seg overflødig olje samtidig som det bevarer sminken. Liten og hendig og har alltid plass i vesken. En av mine absolutte favoritter og et must i hverdagen.