Ready to seduce…

Høst/vinterlooken til glōminerals er lansert, ferdig trykket og på vei ut til våre forhandlere i langstrakte Norge.

Ved hver look trykker vi også opp en veiledning på hvilke produkter som er brukt og hvordan de er lagt slik at alle våre kunder kan få muligheten til å leke med produktene hjemme, i studio eller klinikk.

Foto: Corinne Alice Skau//wickedHOUSE
Makeup: Unni Major//team glō
Hår: Adam Schjølberg//wickedHOUSE
Modell: Martine Gulliksen
Klær fra Manillusion

Så, hvordan få looken?

Fokuset er på øynene og det skal være mørkt og mystisk. Med denne looken kan du lett justere hvor mørkt eller lyst du ønsker selv, og bland gjerne inn flere eller andre skygger. Lek deg med fargene, her finnes ingen fasit!

For å få en dyp og mørk farge har vi først valgt å legge Lid Primer i et tynt, jevnt lag på hele øyelokket og under nedre vippekant. Ønsker du en lysere variant, legges Eye Shadow bamboo som base. Legg en tykk liner langs øvre vippekant, med Precision Eye Pencil deep olive. Pass på at fargen kommer helt ned mot vipperoten, så ikke det blir en lys glipe der.

Deretter legger du Eye Shadow mermaid på hele lokket og stopper ved globallinjen. Denne legges med Crease Brush, da kosten er kompakt, så du lett kan trykke skyggen på i stedet for å børste. Dermed vil du få en tettere pigmentering på skyggen. Bruk forsiktig tuppen av kosten til å duse ut kantene i globallinjen. Med Smudge Brush legger du den samme skyggen langs og mellom nedre vippekant. Rengjør Crease-kosten for farge, og gå lett over skyggekanten i globallinjen med Eye Shadow rain forest. Legg gjerne litt av fargen innerst i øyekroken også, for en lysnende effekt, som åpner øynene.

Les om makeupartistens favorittkoster her.

På våtkanten legger du Precision Eye Pencil deep olive. Gå gjerne over flere ganger for et mer intenst og mørkere blikk. Brynene skal være lyse og pent gredd, så ikke legg for mørk farge, men gå gjerne over med Brow Gel clear. Her er det som sagt øyne som skal være i fokus, så en lett Blush i fargen petunia holder. Legges helst med Texture Brush for en dus, lett farge i kinnene.

Vi har her brukt leppestift-delen av Perfect Lip Duo, i fargen pink. Denne fargen er veldig lik leppefargen, og gir bare litt ekstra farge. Om du ønsker en lett forstørrende effekt på leppene, gå over med gloss-delen etterpå.

Og selvfølgelig til slutt, på en mørk,
mystisk øyensminke: mascara! Påfør Water Resistent Mascara i to omganger.

 And you are ready to seduce…

// Unni