Elisabeth Carews beste makeuptips og favorittprodukter

Elisabeth Carew debuterte i 2008 med låten «Destructive», i 2010 deltok hun i MGP og hun har også erfaring fra musikalscenen med Buddy Holly i Folketeatret og Postkort fra Lillebjørn på Oslo Nye. I sommer har hun vært aktuell med VG-lista sin turné og singelen «The Feeling».

20120829-154932.jpg
Foto: Truls M. Qvale

Hvilke produkter fra glōminerals er dine favoritter?
Jeg er fullstendig avhengig av pressed base foundation i fargene tawny light, honey dark og honey medium. Jeg elsker også Body Bronzeren.

Hvorfor og hvordan bruker du dem?
Pressed base gir meg perfekt hud på 20 sekunder. Med de 3 tonene, kan jeg blande fargene, slik at de passer perfekt til meg uansett om jeg er vinterblek eller skikkelig solbrun. Body Bronzeren bruker jeg når jeg skal vise hud, og det er uten tvil den beste shimmerkremer jeg har prøvd, fordi den ikke er full av glitter, men shimrer på en naturlig måte og får huden til å gløde naturlig.

20120829-155540.jpg
Foto: Rolf-Ørjan Høgseth

Hva er ditt beste tips for en partymakeup?
Jeg syns øynene er veldig viktig på fest, det er de som trenger å skinne mest i dempet belysning. Jeg har blitt helt forelsket i den nye paletten i høstkitet fra glō som heter Majestic Jungle Collection, fordi fargene er så tungt pigmentert og skaper derfor den effekten man trenger når man skal få frem øynene ordentlig. Den dypblå i paletten bruker jeg istedenfor sort, for den er like tung, men gir mer liv siden den er i en ren dyp blåtone. Da frisker det litt mer opp samtidig som den har samme effekt som sort.

20120829-155138.jpg
Majestic Jungle Collection fra glo minerals.

Før oppredenen på Norway Cup sminket Elisabeth seg selv med de tre fargene i pressed base og med eye shadow trio i fargen coffee:

20120829-155720.jpg
Foto: Privat

Følg Elisabeth på hennes blogg, twitter og instagram: @elisabethcarew.

P.S.

Se også denne månedens Stella hvor både Elisabeth og Jenny Skavlan forteller om sine favoritter fra glo minerals.

Foto: Snapshots fra Magasinet Stella.