BB Cream? CC Cream?

Den siste tiden har BB Cream vært på alles lepper, eller rettere sagt, alles hud. Daglig kan vi lese om BB Cream i mote- og skjønnhetsmagasiner eller anbefalt hos både bloggere og eksperter. Se for eksempel denne artikkelen fra minmote.no.

BB Cream står for Beauty Balm/Blemish Balm og er et alt-i-ett produkt for fukt, beskyttelse, glød, glatthet og farge. En BB Cream på mange måter minne om en dagkrem med farge, i likhet med glōminerals Sheer Tint Base som kommer i 6 farger.

Neste hype som er verdt å merke seg er CC Cream – Color Control Cream. CC Cream har enda flere egenskaper enn BB Cream, som behandling av ujevn hudtone samt innhold av anti-aldrende ingredienser. glōminerals har i flere år hatt sin CC Cream, nemlig Protective Liquid Foundation.

I tillegg til å dekke og korrigere beskytter Protective Liquid Foundation huden og holder den sunn og glødende. Med blandingen av antioktidanter – vitamin A, C og E, grønn te-ekstrakt, malachite og agurkekstrakt er huden din beskyttet og pleiet på samme tid. Om du vil ha en lettere dekkevne, bland gjerne din Protective Liquid Foundation med Sheer Tint Illuminator.

Lykke til i jakten på ditt perfekte alt-i-ett-produkt!