Har du husket farsdag?

Søndag 11. november er det farsdag. Er du usikker på hvordan du skal skjemme bort din far, ektemann, kjæreste eller samboer litt ekstra denne dagen?

Hydrating Gel Cleanser fra glōtherapeutics en effektiv og fuktighetsgivende gelèrens for normal til tørr hud. Den bør ha en fast plass i dusjen, også for far!

Etter rens og/eller barbering trenger huden fuktighet og pleie.

Oil Control Emulsion fra glōtherapeutics er en lett anti-bakteriell formula som er viktig etter barbering. I tillegg tilfører den godt med fuktighet og antioksidanter som man trenger i en stresset hverdag.

Et rikere alternativ etter rens og/eller barbering er Nutritive Cream fra Skin Tech som inneholder kraftige antioksidanter og godt med fuktighet. Kremen forhindrer rynker samt beskytter og reparerer skadet hud.

Om vinteren blir gjerne alles lepper tørre, dette gjelder også menn. Mint Balm med SPF 15 fra glōminerals beskytter leppene med essensielle oljer og gir godt med fuktighet.

Alle arbeidskarer trenger å passe på hendene sine og der kan vi anbefale Luxury Hand Cream fra glōminerals. En lett og god håndkrem som gir godt med fuktighet og trekker raskt inn i huden. Den har en nøytral duft – det er ikke alle menn som kler eller ønsker roseduftbonanza.

//Tone //Ingunn