Gravid?

Gratulerer! Er du en av de heldige, som nesten ikke merker noe til symptomer? Eller har du vært sengeliggende store deler av tiden? Uansett er det mye kroppen skal gjennom, og mye rart som skjer med sanser, hud og hår. Selv har jeg noen produkter, som gir hverdagen et lite løft, og som jeg ønsker å tipse mine medgravide om.

Normalt har jeg blandingshud, men under graviditeten har jeg faktisk fått veldig tørr hud! I tillegg til å ha gått over til en mer fuktighetsgivende ansiktskrem, går jeg ingen steder uten glō•minerals Luxury Hand Cream.Luxury Hand Cream inneholder blant annet mandelolje, sheasmør og solsikkeolje, som pleier og gir fuktighet til huden. Den trekker raskt inn i huden og min sensitive gravidnese er veldig fornøyd med den svake duften.

Strekkmerker. Hvordan kan vi unngå disse? Jeg unngår dem 100% ved å kalle dem «babymerker» i stedet. Jeg ønsker likevel å minimere antall babymerker også. Det finnes ingen produkter, som med sikkerhet eliminerer babymerkene. Hvor mange babymerker man får er gjerne arvelig og avhengig av hudtypen. MEN man kan forebygge noe! En fuktig hud er en mer fleksibel hud, så tilfør huden massevis av fuktighet. Min personlige favoritt er glō•therapeutics Nourishing Oil.

Hver kveld smører jeg inn brystene, magen, hoftene og øvre del av lårene med denne lette, duftfrie oljen, som etterlaten huden spenstig og silkemyk.

Pigmentflekker er også noe man er ekstra utsatt for, som gravid. Særlig de av oss som bruker gode hudpleieprodukter med aktive ingredienser, må være ekstra forsiktig i solen. Selv sverger jeg til glō•therapeutics Oil Free SPF 40+ hver eneste dag, hele året. Konsistensen er silkemyk og lett, og man slipper den «klissete solkremfølelsen».


Andre produkter, som gjør hverdagen litt bedre er:

glō•minerals Eye Revitalize – kjøler og lysner området under øynene. Jeg trenger all hjelp jeg kan få om morgenen!

glō•minerals Revive Hydration Mist. Ikke bare tilfører den fuktighet og pleie, men duften virker oppfriskende og oppkvikkende! Dersom du ikke orker noe med lukt, er glō•minerals Moist Hydration Mist et supert alternativ for deg.

Sist, men ikke minst: en frisk farge på leppene er ofte det som skal til for at man ser litt mer opplagt ut. Jeg liker ofte å bruke leppestift, som en variasjon til gloss. Tørre lepper og leppestift er ingen god kombinasjon, så de dagene jeg velger leppestift, legger jeg alltid et lag med glō•minerals the Mint Balm ca 10 minutter før jeg legger leppestiften. Akkurat nå er glō•minerals Lip Stick i fargene bordeaux og siren mine favoritter.

Lykke til med resten av svangerskapet! (Dersom du ikke selv er gravid, kan du se på dette som tips til gaver, som vil bli satt pris på.)

//Tine