glōminerals | Intervju med makeupartisten vol. 2

Unni Major er fagansvarlig makeupartist for glo minerals og er en av makeupartistene i Norge som jobber mest med serien. Unni kurser våre forhandlere, organiserer team glō med demodager og eventer samt utvikler looks og kolleksjoner for glo minerals.

Backstage FW2012 BW
Backstage FW2012 Foto: Corinne Alice//wickedHOUSE

Hvilke makeuptrender vil vi se mer av mot sommeren?

Også i år vil den nude, ”usminkede” og glossy looken være i fokus. Dette er jo noe som går igjen hver sommer, med små nyanser. Et hint av blush, så lite foundation som mulig, men fuktig og sunn hud er tingen. Sheer tint illuminator, concealer under eye og brightener highlight concealer er perfekte produkter for denne looken.

BalmainSS13
Balmain SS2013

 BRYN! Mye, tykke og mørkere bryn. Gir masse karakter til ansiktet og får fokus på øyne. Ikke napp og gå gjerne over med brow gel om du har litt tynne bryn. Da kan du rufse de litt og fylle i med brow powder for fyldigere, tykkere look.

Marc Jacobs SS13
Marc Jacobs SS2013

Grønn, turkis, aqua og blått. Enten som skygge på hele lokket, eller som harde rette eyeliner streker. Eyelineren kan også smudges ut for en mer smokey look. Uansett hvordan du velger å gjøre det, så er det masse farger som er i fokus. Lek deg frem!  Personlig liker jeg godt alle nyansene av grønt med blått. Prøv eye shadow ocean, precision eyepencil deep olive, precise micro eyeliner navy eller den kommende glo minerals precise micro eyeliner teal.

Stella McCartney SS13
Stella McCartney SS2013
Kenzo SS13
Kenzo SS2013

Lepper er også en stor ting dette året. Rosa og røde nyanser er å se overalt! Til våren ser vi masse rosa, både knæsje, dyp bringebær og lyserosa toner. Til sommeren igjen, går rosa over i rødere toner. Her er det bare å velge å vrake i alle nyanser, fra knallrød, orangerød til dyp burgunder. Vi har leppestifter i alle farger og nyanser! Vårens to friskeste nyheter er lip stick treasure (knall rosa) og socialite (lys rosa), gled dere!

Giles SS13
Giles SS2013

Hvilke av disse trendene er din favoritt? 

Av disse trendene er nok fargesterke øyne, med grønne nyanser min favoritt. Spesielt litt kaldere grønntoner. Men også fargesterke lepper er på topplisten. Jeg synes generelt det er flott at man på den ene eller andre måten stikker seg litt frem!

Kraftige bryn kan jo også fint kombineres med begge disse lookene, men ville nok enten fokusert på fargesterke øyne, eller mye lepper.

glominerals

Vi gleder oss til glo minerals’ look vår/sommer 2013, den slippes i mars – double trouble!

En kommentar om “glōminerals | Intervju med makeupartisten vol. 2

Kommentarer er stengt.