Få looken!

Både til våren og sommeren ser vi sterke farger på leppene, tykke og unappede bryn, og ”perfekt” jevn og fuktig hud. Her er noen enkle trinn til en frisk og trendy vår/sommer-look.

Foto: Corinne Alice//wickedHOUSE
Foto: Corinne Alice // wicked HOUSE
Makeup: Unni // Team glō
Hår: Adam // wicked HOUSE
Modeller: Anna Einemo Frøysland, Berit Einemo Frøysland

Vær nøye med huden. Begynn med concealer/camouflage om nødvendig. Bland så Liquid Foundation Satin med Sheer Tint illuminator, som påføres jevnt over ansikt med Dual Foundation Camouflage Brush. Sheer Tint illuminator er en lysreflekterende krem, som gir en illusjon av jevn og fuktig hud.

Protective Liquid Foundation Denne looken har lite fokus på øyne, men vi legger Precision Eyeliner charcoal langs vipperoten, og Eye Shadow linen legges fra bryn til vippekant. I globalen legger vi Eye Shadow silver mist. Precision Eyeliner peach legges på våtkant for et mer naturlig, rent og våkent blikk. Avslutt så med Water Resistant Mascara.

Eye Shadow Linen

Når det gjelder brynene: Ikke napp! Fyll i med Brow Powder Duo i din farge, så de blir fyldige og tykke. Gre dem deretter med Brow Gel clear, slik at hårene holder formen og ikke står til alle kanter.

Brow Powder Duo Brown

Bare en anelse blush er brukt her. Hud, bryn og lepper er i fokus, så blushen skal kun se lett rødmende ut. Vi har lagt Powder Cheek Stain rosy med Texture Brush, siden de sammen gir den lette nyansen vi ønsker. Denne blushen er høypigmentert og vannavstøtende, som jo er supert på varme dager! I tillegg passer den perfekt sammen med sesongens kalde leppestift-toner.

Powder Cheek Stain Rosy

Ikke vær redd for å synes! Rosa på leppene er hetere enn noen gang denne våren, og vi har to perfekte nyanser du kan velge mellom. Lipstick treasure er for den mer vågale, mens Lipstick socialite er en litt mer dempet rosatone. Uansett hvilken du velger, vil den garantert piffe opp makeupen, og fargene er like fine til lys hud, som til brun sommerhud.

Foto: Corinne Alice//wickedHOUSE
Foto: Corinne Alice // wicked HOUSE
Makeup: Unni // Team glō
Hår: Adam // wicked HOUSE
Modeller: Anna Einemo Frøysland, Berit Einemo Frøysland