Bridezillaene kommer!

Bridezillaene er på god vei ut til salonger, makeupartister, hårstylister, bakerier, kirker og tinghus – vi ønsker i den forbindelse å komme med noen tips til den perfekte brudemakeupen. Tipsene til stylistene som skal gjøre brudene enda vakrere, er fra fagansvarlig makeupartist for glōminerals, Unni Major.

Foto: Corinne Alice//wickedHOUSE
Foto: Corinne Alice//wickedHOUSE
  • Få gjerne bruden til å komme til prøvetimen påført festsminke. Da vil du lettere se hennes stil, hva som er mye makeup for henne, samt få en følelse av hva hun forventer.
  • Still så mange spørsmål som mulig om den store dagen. Dette for at hun skal føle at du er oppriktig interessert og for lettere å vite hva du skal gjøre med makeupen. Farger på blomster? Har de fargetema på dekorasjonene? Stil på brudekjolen? Farger på brudgommens klær? Skal bildene bli tatt ute eller inne ? Og i hvilket miljø ?
  • En tradisjonell brud skal vanligvis ha veldig lite makeup , og den bør ikke overskygge hår og kjole. Men ikke ta dette som en selvfølge lenger, da flere og flere ønsker en annerledes vri. For eksempel knallrøde, rosa eller ferskenfargede lepper og lite makeup på øynene. Dette kan være superfresht dersom man ikke har noe særlig farger ellers , og ser fantastisk ut på bildene!
  • Husk at bruden skal fotograferes, og da er det viktig å tenke på at lyset ”stjeler” en del makeup. Bryn og blush pleier å bli litt borte på foto, så forsterk dette noe. Mineralmakeup er perfekt til brudemakeup (foto), da du har god dekkevne, men samtidig ser veldig naturlig ut (HD-klarert). Mineraler er også naturlig lysreflekterende, noe som gjør at huden ser klarere og jevnere ut.
  • Send alltid med bruden et pudder (Matte Finishing Powder eller Perfecting Powder), da Pressed Base Foundation IKKE er pudder. Dersom man bruker Pressed Base hele dagen til å matte ned, så blir bruden grå i ansiktet – ikke særlig pent på bilder!