glōminerals | Corinne Alice fra wickedHOUSE

Corinne Alice jobber til daglig som freelance makeupartist og hårstylist, i tillegg er hun utdannet fotograf. Hun jobber for mange av norges mest kjente motemagasiner og er sammen med sin businesspartner Adam Schjølberg, eier av det kreative studioet wickedHOUSEwickedHOUSE har de siste årene vært en fast samarbeidspartner på lookene til glo minerals

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Hvilke 5 produkter klarer du som makeupartist deg absolutt ikke uten?

1. Min aller første ”must have” er concealer! Det er et must det. Og da en concealer med bevegelige pigmenter som er tynn og lys nok til å legge i en halvmåne under øyet. Dette gjør at et hvert øye ”våkner” og mørke ringer og stygge linjer forsvinner. Du vil føle deg fresh og øynene stråler mer!

2. Den lille sorte…. Ja altså en sort vannfast kajal. Denne lille pennen kan gjøre enhver look om til partylook. Legg den på våtlinjen og få intense flotte øyne som stråler.

3. Maskara! Ingen makeup-look klarer seg uten maskara, enten det er lite eller mye!

4. Rouge! En rouge som er lys nok til å legges på eplekinnene og mørk nok til å legge under kinnbena. Få frem konturene i ansiktet.

5. Lipgloss. Trekker oppmerksomheten mot leppene og kan freshe opp et trøtt tryne!

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller

Hvilke 5  produkter fra glo minerals vil du anbefale til enhver gjennomsnittlig sminkepung?

1. Pressed base foundation. Fantastisk mineralfoundation som smelter veldig fint inn i huden og etterlater den naturlig og jevn.

2. Blush i fargen sweet. Den er sweeet! Herlig rouge som jeg legger på eplekinnene og som gir en fantastisk glød og riktig farge i ethvert ansikt.

3. Eye shadow fawn. Denne bruker jeg stort sett alltid som en baseskygge. Perfekt farge som ikke er for lys eller for mørk.

4. Brow collection i fargen brown. Perfekt til å fylle inn bryn og tegne de opp i den ønskede formen. Sitter hele dagen, og spesielt når man blander den med den medfølgende voksen.

5. Body Bronzer. Denne bronzeren er utrolig fin. Gir ikke for mye shine, men akkurat perfekt slik at du ser naturlig brun ut. Et must på shoot og et must om sommeren!

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller

Hvilket produkt fra glo minerals vil du anbefale til menn?

Da ville jeg anbefalt mint balmen! Den er utrolig frisk, gir masse fuktighet og kommer i en ganske kul design som ikke er feminin, yes – den ser ut som en limstift!

Jeg kan også på det sterkeste anbefale den oljefrie camouflage concealer. Mange menn sliter med acne og acnearr i likhet til oss kvinner. Camouflage concealer fra glo minerals vil ikke virke tørr, men smelter fint inn i huden slik at det er umulig å se at den er påført. Dekker superfint og naturlig.