Hydration Mist

Moist Hydration Mist

Hydration Mist er ikke en erstatter for fuktighetskremen din, men i tillegg til. Hydration mist er fuktighet på flaske, som sprayes i ansiktet ved behov.

Om man har en fuktfattig hud, sitter mye foran PC/TV, utsettes for air condition eller den tørre luften i flykabiner gir hydration mist en behagelig følelse av fukt og friskhet. Brukes gjerne etter å ha lagt mineralfoundation, da mineralene smelter med fukt, og resultatet blir penere.

Hydration Mist må ikke sammenlignes med vanlig vann fra springen, som vil fordampe veldig fort på huden og virke uttørkende. Hydration mist inneholder tungt vann, også kjent som deuteriumoksid. Deuteriumoksid er 10% tyngre en H2O som gjør at det ligger lenger på huden og trekker inn.

Moist Hydration Mist fra glōminerals inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre og sheasmør. Allantoin er beroligende og helende og antioksidanter beskytter mot frie radikaler.

Storborre (Burdock) finnes i Revive Hydration Mist og er rensende, bra for eksem samt antibakteriell.
P.S. Dette er guttas favoritt!

Revive Hydration Mist