Henriette Bruusgaard sine favoritter

Henriette Bruusgaard er for de fleste i nyere tid kjent som programleder for TVNorges «Alt for Norge«. Tidligere har hun ledet programmer som «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» og medvirket i filmen «Rovdyr» fra 2008.

Henriette er et friskt fjes på fjernsynet og har smilt seg inn i den norske stuen sammen med deltakerne i «Alt for Norge». Kommende søndag er premieren på sesong 4, vi gleder oss til å bli kjent med de nye norsk-amerikanerne!

Vi har spurt Henriette om hennes beste tips for en strålende makeup og selvsagt om hennes favoritter fra glōminerals.


Henriette har sminket seg selv, en fresh og naturlig sommermakeup. Hun har brukt pressed base, blushsolpuddermascara og brynskitet til glōminerals.

Hva er viktig for deg når du skal velge makeupprodukter?
Det er viktig for meg at det er produkter som gjør at man kan sminke seg «naturlig» i hverdagen – at man kan justere dekkevnen på pudderet med kosten osv. Og der er glōminerals perfekt meg og mitt bruk.

Hvilke produkter fra glōminerals er dine favoritter?
Pressed base i fargen min honey light, solpudderet Sunkiss og alle øyeskyggene i bruntoner (Kona, Mink, Twig, Harvest og Bamboo som base).

Hvordan bruker du dem?
Jeg har nesten alltid på meg litt pressed base, litt solpudder og litt øyenskygge. Da trenger jeg ofte ikke så mye annet – og det skal bare litt til for å føle seg fresh.


Henriette har sminket seg selv, en fresh, glødende og naturlig dagmakeup. Hun har brukt pressed base, solpudder, mascara og brynskitet til glōminerals.

Hva er ditt beste tips for en kveldsmakeup og en dagmakeup?
Ikke å ta på alt for mye pudder og foundation, og husk å ta av all gammel sminke før du legger ny. Jeg syns det er fint å bruke øyeskygge både til hverdags og fest, man kan duse den opp eller ned. Jeg bruker mye bruntoner i hverdagen, og syns øyeskygge gir en mykere look enn en hard eyeliner.

Makeup: AG Starheim

Se også Jenny Skavlan og Elisabeth Carew sine favoritter!