Få looken!

STATEMENT EYES! Punk/grunge er lookens inspirasjon, og absolutt et av de hotteste temaene fra årets catwalk! Dette er looken alle kan legge, siden denne smokey eye skal være litt ”røff” i kantene, uten perfekt blendet overgang. Looken passer de fleste, uansett alder og stil; om du ikke er komfortabel med den helt mørke punk-varianten, bruker  du de lysere skyggene i Alloy Eyes Collection eller legger en tørr base  under skyggen.

FW2013 by team glō x wickedHOUSE

Legg Cherry Balm over hele lokket med Camouflage Brush, og gjerne under nedre vippekant (ikke bruk Mint Balm, da dette kan føles litt ubehagelig). Deretter bruker du fargen tuxedo (den mørkeste) fra Alloy Eyes Collection, og trykker fargen på med Crease Brush, i stedet for å koste. Pass på at du trykker på nok skygge, slik at lokket blir mettet med farge. Stopp ved globallinjen. Bruk deretter Smudge Brush og trykk den samme fargen på huden  mellom og under nedre vippekant.

Alloy Eyes Collection with names

Gå over til fargen jet og kost den forsiktig  i overgangene med en ren Crease Brush. Samme kost og farge dras  lett under nedre vipperot for en skikkelig smokey eye!  Fargen silver streak legges innerst i øyekroken og blendes utover for en metallisk look.

glōminerals Brush Crease

Precision Eyeliner peach er pent på våtkanten. Påfør gjerne i flere omganger, for sterke kontraster og et våkent blikk.

FW2013 by team glō x wickedHOUSE

Brynene skal være tykke, tilfeldige og naturlige. Bruk litt brynsskygge og gre dem med Brow Gel clear. Legg minimalt med Liquid Foundation og matt ned med Matte Finishing Powder, bare der det trengs. Huden skal se ren og plettfri ut til en slik look. Vær derfor sparsom med Blush. Her har vi lagt fargen bare, med Blush Brush, for definisjon og en antydning av kinnben. Med fokus på øynene, er det viktig å tone ned resten, spesielt leppene. Her brukes Precise Micro Lipliner i fargen pale magneta, som duses med fingertuppen for en naturlig look. Deretter påføres Liquid Lips luna for litt glans.

Tips! Legg gjerne foundation etter øyenskyggen – da er det lettere å fjerne dryss og rot uten å kladde.

Grunge