C vitamin til huden

I år har vi hatt en fantastisk sommer og derfor har jeg gledet meg litt til høsten og vinteren. Et deilig tegn på at det nærmer seg vinter er at gode appelsiner og mandariner er på vei inn i butikkene. Det betyr også at vi har muligheten til å få mer vitamin C i kroppen som er en av mine favorittvitaminer. Vi produserer ikke vitamin C selv og vi må derfor tilføre dette både via mat og ikke minst direkte på huden.

Photo: gloProfessional

Foto: gloProfessional

glōtherapeutics har i sin serie to nydelige vitamin C serum som jeg elsker. 15 % Vitamin C og Ultra 15 % Vitamin C. Disse serumene inneholder svært effektiv L-Ascorbic Acid (Vitamin C) i tillegg til andre viktige og aktive ingredienser. Vitamin C er bra for selve «reisverket» i huden, fungerer som en naturlig lysner og har kraftig antioksidanteffekter.

Ultra-15%-Vitamin-C_RGB 15%-Vitamin-C_RGB

Jeg bruker alltid B5 Hydration over for å tilføre fukt i tillegg.

B5 Hydration

Jeg er allerede i gang med å beskytte huden i vinter – er du?