glōminerals | LUXE Liquid Foundation lanseres denne uken!

LUXE

Diamanter har lenge vært synonymt med eleganse, makt, glamour og, til og med, kjærlighet. På grunn av deres tidløse og fengslende skjønnhet, er disse luksuriøse og edle steinene ettertraktet over hele verden. Med nye Luxe Liquid Foundation SPF15, tilfører vi det uventede elementet vitenskap til den tidløse forbindelsen diamanter og skjønnhet.

Formulert med lysspredende diamant-pulver, bredspektret UV-beskyttelse og spesialiserte, fuktighetsgivende ingredi­enser, leverer Luxe Liquid Foundation en feilfri, ungdommelig hud. Luxe Liquid Foundation forener optisk fysikk med skjønnhet, ved å utnytte den unike måten lyset passerer gjennom en diamant, for å oppnå en effekt av myk fokus på huden.

Når lyset treffer flaten av en diamant, oppfører det seg annerledes enn det gjør når det passerer gjennom luften rundt oss. Lyset beveger seg saktere og refle­kteres internt før det kommer ut i tilfeld­ige retninger, noe som gir en synlig myk-gjørende effekt på huden. Fordi diamant­pulveret i Luxe Liquid Foundation er ultra-fint, vil dets lysbrytende egenskaper subtilt belyse huden, og effektivt redusere synligheten av rynker. Denne diamant-teknologien reduserer synlig skygger, fine linjer, pigmentflekker og misfarging. Dette resulterer i strålende, tidløs hud.

Luxe Liquid Foundation finnes i 8 flotte nyanser, er formulert for tørr, livløs og ujevn hud, og har en bredspektret solbeskyttelse, SPF 15. Denne foundation revitaliserer umiddelbart huden etter påføring og gir lett til middels dekning. Anbefalt utsalgspris 540,-

Vi har gledet oss til å lansere LUXE helt siden vi først ble kjent med den, og endelig er den kommet til Norge! Nydelige Jenny Skavlan har også prøvd den – vi elsker at hun elsker den ♥

Jenny

Foto: Privat

GM_LUXE_Fargesammenlign_2013

Alle våre forhandlere får informasjon om bestilling denne uken, så snart vil den være mulig å få tak i hos din glōmineralsforhandler.