glōtherapeutics | Cyto-luxe Face Essence

Guro Dreyer jobber med PR og markedsføring i Cosmedic, og deler sitt favorittprodukt og hudpleierutiner fra Cyto-luxeserien til glōtherapeutics.

Med min mer eller mindre aldrende hud, har jeg blitt stor-fan av glōtherapeutics Cyto-luxe . Har for en gang skyld teste ut en komplett serie, og bruker nå faktisk hele Cyto-luxe og er storfornøyd.  Selv om det er vanskelig å se forskjell fra dag til dag på huden (og jeg har jo ikke tatt før og etter bilder), så gjør følelsen av velvære at jeg selv tror at huden ser yngre ut. Huden blir jo også litt det man føler – huden er myk hele døgnet, mens jeg tidligere måtte spe på med litt fukt i løpet av dagen.

Cyto-luxe Face Essence

Hudpleierutinene mine nå for tiden er:

Morgen:  Cyto-luxe Cleanser i dusjen, med påfølgende Cyto-Luxe Cream og Eye Cream (tar 1-2 minutter).

Kveld:  Rens og deretter Serum og til slutt Face Essence (1-2 minutter). Face Essence er en luksus å ta på/ha på og dufter fantastisk.

Cyto-luxe

Skulle vel her også sagt at jeg tar masken 2 ganger i uken, men må innrømme at jeg slurver litt med det dessverre.  Har brukt den et par ganger og den er kjempedeilig, men jeg bruker litt for lite tid på meg selv. Alt skal gå litt fort, så da er det masken som glipper. Men de gangene jeg skal være litt ekstra snill med meg selv, tar jeg en kur i håret og legger på Cyto-luxe Maske.  Det tar jo bare 10 minutter – klart jeg egentlig har tid til det ;-)