Tips fra makeupartisten: Perfecting powder

Vår fagansvarlige makeupartist, Unni Major gir deg tipsene til hvordan du skal bruke Perfecting Powder fra glōminerals.

Unni

Perfecting powder er et pudder som er leirebasert, og skal absorbere overflødig olje. Dette er transparent, noe som gjør at det kan brukes på alle hudtoner.

Finishing_Perfecting Powder_2011

Mange lurer på når de skal påføre pudder. Personlig er jeg ikke så glad i at hele ansikt er veldig matt, derfor påfører jeg når jeg har blitt blank,så jeg lettere ser akkurat hvor det trengs. Vet du at du blir mye og fort blank, så er det bare og påføre litt rett etter foundation. Liker godt og bruke en stor kost med lange hår, som for eksempel powder brush,så ikke det blir så mye på om gangen. Husk, pudderet skal gjerne på flere ganger i løpet av en dag, så greit og ha lite på hver gang.

Brush Powder