Bli med backstage på A Chorus Line

A Chorus Line er en musikal som først ble satt opp i 1975 på Schubert Theatre på Broadway. Musikken er skrevet av Marvin Hamlisch og Edwards Kleban. Stykket er basert på boken med samme navn av James Kirkwood Jr. og Nicholas Dante. Filmen basert på musikalen hadde première i desember 1985 og spilte inn over $ 14.000.000 og musikalen har vunnet hele 9 Tony Awards.

29.januar 2014 har A Chorus Line première på Chat Noir – i kulissene er store navn som Runar Borge og Chet Walker, på scenen kan publikum blant annet få se Trond Espen Seim (Zach), Hilde Lyrån (Cassie), Bjørn Wettre Holthe (Alan) og Helene Olav (Judy).

Foto: Fredrik Arff
Foto: Fredrik Arff

Cosmedic og glōminerals er utrolig stolte av å samarbeide med en så flott produksjon og ensemble – vi har derfor tatt en prat med Bjørn og Helene backstage på ærverdige Chat Noir.

Helene og Bjørn X 4Helene Olav har sin utdanning fra Kunsthøyskolen i Oslo (tidligere Statens Balletthøyskole), hun har blant annet medvirket i Melodi Grand Prix og Wallman’s Salonger. Bjørn Wettre Holthe er utdannet ved Bårdar Akademiet og har gjort seg bemerket i pardansene standard- og latin. Bjørn er mest kjent som danser i TV2s populære Skal Vi Danse.

Når det kommer til makeup og hudpleie er de begge mer opptatt av hva som skal på huden når de er på scenen – for på scenen er de stort sett hver kveld hele uken, med både trinn som skal huskes og tekst som skal gjennomføres. At makeupen sitter godt og ikke er et forstyrrende element er spesielt viktig. Den må tåle både svette og tårer. Dessuten er det nødvendig med produkter som ikke tetter igjen porene og kan skape urenheter. glōminerals er ikke-komedonisk, lar huden puste samtidig som den sitter godt og ikke minst – den er lett å legge.

Bjørn garderobe (1)

Hvor lang tid bruker dere på å legge makeupen før forestilling?

Helene: 15-20 minutter – men da legger jeg jo concealer, pressed base foundation, øyenskygge, eyeliner, mascara og fikser brynene med brow powder duo i fargen brown.

Bjørn: Åh, jeg bruker 30 sekunder. Pressed base, litt eyeliner og så er jeg klar!

Helene garderobe (5)

Før forestillingene er det viktig med en grundig oppvarming, både av kropp og stemme. Dette gjør de på scenen, mens speilene skures og gulvene skrubbes:

Helene og Bjørn oppvarming (2)

Helene og Bjørn oppvarming (1)

Helene og Bjørn oppvarming (4)

Helene og Bjørn oppvarming (3)

Husk også å delta i vår instagramkonkurranse, informasjon finnes i programbladet:

2014-10-22 17
Billetter til A Chorus Line fåes på billettservice.no, 7-Eleven og på Narvesen.