Skin Tech | Tips fra hudterapeuten: IKKE KLEM!

Carina er utdannet hudterapeut og jobber i Cosmedic med kundebehandling.

De siste årene har folk flest blitt mye flinkere til å ta vare på huden sin. Og det er viktig med gode hudpleierutiner både for de med og uten spesielle problemer. Vi har vel alle opplevd å få en kvise eller to i løpet av livet, og vet hvor fristende det er å ty til fingrene og klemme løs. Det å klemme og plukke på kviser vil kun føre vondt med seg.

De færreste som eksperimenterer med utklemming på badet hjemme aner hva de egentlig driver med. Klemming gjør som oftest problemet verre og i verste fall vil det lage arr for livet i form av utvidede blodkar, utvidede porer og pigmentering.

Den beste måten å bli kvitt kvisene på er å bruke et lokalt behandlende spesialprodukt som for eksempel Purigel fra Skin Tech. Den virker talgregulerende, åpner og fjerner hudormer, samt demper og forebygger uren hud. Den er også fin og bruke på inngrodde hår etter barbering eller voksing.

Skin Tech: Purigel

Hvis problemet og fristelsen etter å klemme blir for stort anbefaler jeg at du heller bestiller en time hos en hudterapeut som kan få klemt det ut på riktig måte.

Mitt beste tips: La huden være!  

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s