Concealerguide

Det er et hav av concealere der ute, og mange blir nok litt forvirret over hva de skal bruke og hvordan. Bruker du riktig  concealer på dine problemområder, blir også resultatet penere og mer naturlig.

Corrective (4)Bildet: Camouflage Concealer natural, Under Eye Concealer natural, Eye Texture og Camouflage brush.

Eye revitalize: Denne dekker ingenting, men demper hevelse. Inneholder menthol, som kjøler ned og demper hevelse etter for eksempel lite søvn og allergi. Eye Revitalize er også lysreflekterende som gir en illusjon av jevnere hud.

Anbefalt verktøy: Eye Texture eller Camouflage kost.

Conc grupp (1)Bildet: Eye Revitalize øverst, Brightener Highlight Concealer til venstre, brush Eye Texture, brush Camouflage, Camouflage Concealer natural og Under Eye Concealer natural.

LUXE Liquid Bright Concealer har meget god dekkevne, samt at den har egenskapene fra de lysspredende diamantene. Concealeren er altså lysreflekterende, som vil gi en illusjon av jevnere og penere hud. Kan brukes etter hudtone eller etter hva du ønsker og dekke/dempe.
High beam: Kan brukes som en naturlig highlight. Lysne områder, for å fremheve.
Brighten: Kan dempe rødhet, akne, arr. Nøytraliserende farge.
Sunburst: Kan brukes til mørke/blå ringer under øynene, blodårer og liknende.

Anbefalt verktøy: Eye texture. Vi anbefaler denne kosten fordi produktet er såpass flytende, at Camouflage-kosten kan bli litt for hard.

bilde 2

LUXE

Bildet: LUXE Liquid Bright Concealer, fra venstre: High Beam, Brighten, Sunburst.

Brightener Highlight Concealer: Denne finnes i to farger, light og medium. Concealeren har en medium dekkningsgrad, og er den concealeren vi anbefaler til de aller fleste om de ikke er veldig mørke under øynene.

Inneholder E-vitamin og gir masse fukt i tillegg til at den er lysreflekterende som gir en illusjon av jevnere hud. Naturlig og pent resultat.

Anbefalt verktøy: Eye Texture. Vi anbefaler denne kosten fordi produktet er såpass flytende, at Camouflage-kosten kan bli litt for hard.

BHC (1) Bildet: Brightener highlight concealer medium til venstre, light til høyre.

Concealer Under Eye: En kraftigere og mer pigmentert type. Dette er nok den som er mest egnet og brukt om man har mørke partier under øyne, eller har andre sjenerende flekker man ønsker og skjule. Fuktgivende og myk konsistens. Her er det viktig og bruke litt av gangen, og heller i flere lag om du ønsker et naturlig resultat og jevnt resultat.

Denne er todelt, så du kan blande frem din perfekte farge enten det er vinter og du er lysere, eller sommer når du er mørkere.

Anbefalt verktøy: Texture Eye eller Camouflage.

  ConcBildet: Camouflage til venstre, Concealer Under Eye til høyre. Begge i fargen natural.

Camouflage Concealer, oil free: Dette er en type concealer som er ment for  problemområder som ikke lar seg skjule så godt. Dette kan være pigmentflekker, sprengte blodkar, blodårer, akne. Denne er oljefri, noe som gjør den tørrere som igjen gjør at den sitter bedre på huden. Da aknehud helst ikke skal ha så mye oljeprodukter er denne perfekt til denne hudtilstanden.

Anbefales ikke under øyne, da den er tørrere og tykkere så resultatet kan se noe «sminket» ut.

Anbefalt verktøy: Camouflage.