Summer must haves

Summer must haves (1)

1. REVIVE HYDRATION MIST

Prøv vår fuktighetspray med peppermynte! Avkjølende og frisk på stranden, kafe, jobb, parken, festival, eller hvor du måtte befinne deg i sommervarmen. I tillegg inneholder den antioxidanter og anti-aldrende ingredienser.

7 Unni x Martine summer must haves (1) AA

2. REDNESS RELIEF POWDER

Dette er det vi kaller «rescue» til solbrent/rød hud! Inneholder sinkoksin og koffein, som trekker blodkapillærene sammen og demper rødheten over tid. Påfør før eventuell foundation.

3. RETRACTABLE ULTRA

Den perfekte sommerkosten! Ettersom denne har lokk, vil den heller ikke grise til vesken din, liten og hendig, gir mindre dekkevne for lettere foundation.

Super til pudder og blush i tillegg.

Fix

 

collage

4. PROTECTING POWDER

Sommer=svett og/eller blank hud. Bruk pudder bare på områder som ser for shiny ut for en friskere og mer naturlig look. Da slipper du foundation som ligger lag på lag og ser unaturlig ut i sollyset. Denne er oljeabsorberende og transparent.

Collage perf.pow.

5. PROTECTING LIP TREATMENT SPF 15

Ikke glem å pleie og gi beskyttelse til leppene på sommeren. Protecting lip treatment er perfekt da den har SPF 15, og bare gir et hint av farge og shine. Det gjør det da mulig å påføre også ved leppekant, der pigmentflekker ofte oppstår.

Lips