Hvordan bevare brunfargen fra ferien?

For de fleste er både ferien og sommeren over for i år, men det betyr jo ikke at brunfargen trenger å forsvinne med en gang. Sommeren er en fin tid for huden fordi det er så mye fuktighet i luften som gjør den myk og smidig, men samtidig vil mye sol og saltvann tørke den ut. Derfor er det viktig å tilføre huden masse fuktighet.

Body WashBruk en dusjsåpe som tilfører fukt. De aller fleste dusjsåper dufter godt, men gjør ikke annet enn å tørke ut huden. Unn deg selv nydelige body wash fra glo minerals som lukter deilig honey sugar butter i tillegg til at den tilfører fukt ved hjelp av sheasmør og honning.

Restorative Mask

Vær flink med fuktighetsmasker. Etter en ferie med mye sol og saltvann vil huden ha et ekstra behov for fuktighet, bruk Restorative Mask fra glo therapeutics opp til 3 ganger i uken.  Den inneholder styrkende ingredienser som fukter i dybden, forbedrer elastisiteten og hudens generelle helsetilstand.Soothing-Gel-Mask_RGB

Et annet tips er å være flink med fuktighet allerede i ferien. Hvis du skal på solferie, ta med deg Soothing Gel Mask fra glotherapeutics . Den virker kjølende og innholder et kompleks av lindrende ingredienser, antioksidanter og vitaminer som reparerer og beroliger. Perfekt etter en lang dag på stranden. Og selvfølgelig regel nummer en for å bevare brunfargen lengst mulig: IKKE BLI BRENT, bruk høy solfaktor ;-)

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s