Lansering av nye Cyto-luxe produkter!

Cyto-luxe er en luksuriøs hudpleieserie, som benytter seg av plantestamceller for å motvirke hudens aldring. Nå har vi gleden av å presentere tre meget virkningsfulle og spennende nyheter fra glo therapeutics.

Cyto-luxe Vitamin C+

Cyto-luxe Vitamin C+_no reflection

Styrker og reparer cellene, slik at huden blir mer spenstig og bedre hydrert. På den måten skapes en utfyllende effekt på fine linjer og rynker. Serumet er tilført en svært kraftig vitamin C (20% L-askorbinsyre), som benytter plantestamcellene til å oppnå sine mange antialdringsfordeler.

Cyto-luxe Hydration+

Cyto-luxe Hydration+_no reflection

Den ultimate fuktighetsgiveren, som benytter Dermatein® HyA Mini, en hyaluronsyre med mindre molekylstørrelse, for å penetrere dypere ned i huden. Plantestamcellene jobber i dypet med foryngelse og gjenoppretting, mens plankton-ekstrakt umiddelbart glatter ut og finpusser overflaten.

Cyto-luxe Eye SerumCyto-luxe Eye Serum_no reflection

Et innovativt og silkemykt øyeserum, som påføres huden for å glatte ut og dempe linjer. Bidrar til å bremse aldringsprosessen ved å støtte cellene som vedlikeholder hudens ungdommelige egenskaper. Reduserer hovenhet og mørke ringer, samtidig som den tilfører fuktighet til det sarte øyeområdet.

Essential Cleansing Oil

Essential Cleansing Oil_no reflectionEssential Cleansing Oil er en dyptrensende og vannløselig olje som effektivt fjerner fettstoffer og urenheter. Oljen virker oppfriskende, helende, antibakeriell og antiinnflammatorisk. Den kan brukes av alle hudtyper og til alle hudtilstander da ingen av ingrediensene tetter igjen porer eller øker oljeproduksjonen i huden.

Har du fått tak i Costumes september issue så har du kanskje fått sett produktene allerede?

bilde

Annonse_Costume_nr9_2014_glotherapeutics_cyto_luxe

En kommentar om “Lansering av nye Cyto-luxe produkter!

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s