Fra sommer til vinter – tips fra hudterapeuten

Carina er utdannet hudterapeut og jobber i Cosmedic med kundebehandling. Her er hennes tips for huden når sommeren er på hell og høsten melder sin ankomst.

fall_leaves_on_ground

Når sommeren tar slutt og vi går inn i en ny årstid har huden litt andre behov. I takt med at luftfuktigheten senkes og temperaturen daler, vil fuktbalansen i huden din langsomt tørkes ut. Det er derfor viktig å bytte ut den lette dagkremen med noe mer fuktighetsgivende. Eller du kan begynne med et tilleggsprodukt kombinert med dagkremen din, som for eksempel B5 hydration fra glo therapeutics. B5 er et hyaluronsyrebasert serum som gjenoppbygger hudens fuktighet, og som passer til alle hudtyper.

B5-Hydration_RGB

Etter en sommer med mye sol vil huden ofte virke litt grå og gusten, og det også da en fin tid til å bruke produkter med litt sterkere type syrer, som f.eks a-vitaminsyre, som finnes i blant annet aesthetic lines Night 3.  A-vitaminsyre stimulerer produksjonen av nye hudceller, kan motvirke kvisedannelse, bedre solskadet hud, og redusere fine rynker og pigmentflekker.

aesthetic line 3 Night

Kort oppsummert er det viktig og forstå at huden har ulike behov gjennom året, og det gjelder å finne gode produkter som passer din hudtype, både for sommer og vinter.

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s