Vitaminpeel – før og etter

aesthetic line mesopeel er en mild, men svært effektiv peeling, som er basert på vitamin A. Den motvirker hyperpigmenteringer, uren og fet hud og forbedrer aknearr og solskadet, trøtt og slapp hud. I tillegg reduseres store porer.

mesopeel03_rgb

Virkningsmekanismene i aesthetic line mesopeel fører til lett avflassing av det øverste hudlaget. Det skjer 2-3 dager etter behandlingen og varer 1-2 dager. Behandlingen stimulerer produksjon av kollagen, elastin og nye hudceller til hudens overflate. Resultatet er en frisk og strålende hud.

Virkestoffer:

Cyclodextrin retinol er vitamin A i sin reneste form. Dette svært effektive virkestoffet har i lang tid vært kjent innen antialdrings- og aknebehandling. Phyllantus emblica (amlabær) danner en beskyttende vegg mot frie radikaler og lysner huden. I flere årtusener har dette virkestoffet vært kjent som foryngelsesmiddel innen ayurvedisk medisin i Asia. Kojicsyre er et produkt som utvinnes av en japansk sopp, og den brukes mot misfarget hud, hyperpigmenteringer og flekker. Glycyrrhizinsyre utvinnes av lakrisrot. Dette virkestoffet er betennelseshemmede og lysner huden. Salisylsyre fremmer peelingprosessen.

Mesopeel-behandlingen ble utført av hudterapeut Liv Jansen på aesthetic clinic:

3 x mesopeel – den første i 50 minutter, den andre i 40 minutter og den tredje i 35 minutter.

Behandlingene ble utført med 2 ukers mellomrom, med følgende hjemmeprodukter:

Rens: aesthetic line clean 1

Dag: Skin Tech Melablock 50+, Skin Tech Vitamin E

Kveld: Vekslet mellom Skin Tech Vitamin E og aesthetic line night 3

I tillegg har hun brukt aesthetic line Homepeel 3+ (tidligere Postpeel 3+) ved behov, og mer lokalt på pigmentflekkene.

postpeel03_rgb

FØR / ETTER:

image4