Velkommen til Mint Frisør

Mint Frisør (91)Mint frisør ligger sentralt plassert på Bislett, nærmere bestemt Pilestredet 65. Salongen ble åpnet 1.september 2012 av Cathrine Nygaard og Elisabeth Tønder Smith. Begge har jobbet som frisører i området i over 10 år og kjente tiden var inne for noe eget og uavhengig. De legger stor vekt på faglig kompetanse og er opptatt av at Mint skal være et godt sted å være både for kunder og ansatte. De er i dag 7 ansatte totalt og staben består av 6 frisører og 1 lærling.

SAMSUNG CSC

Lærlingen, Dorcas Gebrelassie, begynte sin 2 år lange læretid på Mint i august 2014.
Hun er veldig engasjert og interessert i faget.

Elaine Aasmundsen har lang erfaring i faget og er veldig glad i å jobbe med langt hår.

Maja Konstanse Silvfenius har lang erfaring i faget. Hun jobber også som make-up artist hos NRK og frilans for diverse magasiner.  Bildet nedenfor er hentet fra: http://svamagazine.no/2013/11/21/chain-belle/

Foto: Veronica von Clemm Stylist: Cornelia Brunasso Make up/Hår: Maja Konstanse Silfvenius Modell: Sunniva/Team
Foto: Veronica von Clemm
Stylist: Cornelia Brunasso
Make up/Hår: Maja Konstanse Silfvenius
Modell: Sunniva/Team

Siv Brandshaug har lang erfaring og stor lidenskap for faget. Hun er særlig glad i klipp og farge.

Stine Charlott Lie tok svennebrev feb. 2012. Hun brenner utrolig mye for faget og er veldig glad i oppsetninger og styling.

Alle frisørene har lang erfaring i faget og er opptatt av å forstå kundene og deres behov. De ansatte hos Mint tilbyr alltid en god hodebunnsmassasje og tilrettelegger etter beste evne for en behagelig opplevelse. Kundene får alltid tilbud om en god kopp kaffe/te og oppdaterte magasiner.

Mint ønsker å legge vekt på så naturlige produkter som mulig og har derfor bare ammoniakkfrie farger, fra Kevin Murphy og Loreal.

SAMSUNG CSC

Videre tilbyr de utrolig gode produkter på styling og pleie fra:

Kevin Murphy
Oribe
Davines, naturaltech.
Loreal

Mint Frisør (68)

I tillegg fører de merker som;

glo minerals
Mason Pearson
Essie
Focus Pinsett

Mint Frisør (72)

Vi i glo minerals har snakket med Mint Frisør om hvordan de bruker makeup i salongen:

  • Hvordan bruker dere makeup i salongen?

Vi prøver å bruke makeup så mye som mulig i hverdagen, det trenger ikke alltid være en full beauty makeup, men effekten av å vise kunden hvordan hun bruker et produkt og hvordan det ser ut på er stor. Ofte kan vi da inspirere kunden til å prøve produkter hun vanligvis ikke går etter selv. Kunden føler seg også ekstra fresh når hun forlater salongen med nytt hår og en touch up på makeupen.

  • Hvordan får dere tid til å legge makeup i en stressende hverdag som frisører?

I en stressende hverdag som frisør blir det ikke alltid tid til å spontant legge en full makeup med veiledning, men ved å konsentrere seg om ett produkt, trenger det i første omgang ikke ta så mye tid. Vi begynner gjerne med å introdusere kunden til glo ved å legge en base på huden, la kunden se det naturlige resultatet og kjenne på den lette følelsen produktene gir. Ofte får kunden en wow-effekt og blir nysgjerrig på andre produkter samtidig. Da setter vi gjerne opp en time til veiledning og går mer nøye igjennom hva hun har av behov.

  • Hva er viktige punkter for dere når dere skal velge makeupmerke?

For oss var det et enkelt valg å gå for glo da vi har jobbet med merket tidligere og visste at dette var kvalitetsprodukter som vi veldig gjerne villle tilby kundene våre.
Produktene er lette å jobbe med, også for kunder som ikke er så erfarne med makeup og påføring, det er et fantastisk utvalg av farger, både for hud, øyne og lepper. Og pigmentene er i tillegg lette å tilpasse en nordisk hud. Med glo har vi alt vi trenger.

  • Hva liker dere best med glo minerals?

Vi elsker gløden i huden vi får med glo. Produktene føles alltid lette, selv de som er mest dekkende. Vår favoritt er nok pressed base foundation og solpudderet sunlight som en fantastisk quick fix.

  • Hva tilbyr dere av makeup til deres kunder?

Vi tilbyr brudemakeup, dag- og kveldsmakeup samt veiledning. Ved flere anledninger har vi hatt mindre grupper på kveldstid til make-up veiledning. Styling og make-up til fest er også mer og mer aktuelt.

 SAMSUNG CSC

Timebestilling kan gjøres på nett:

http://www.mintfrisor.no og tlf: 450 64 141