5 gode grunner til å velge glo therapeutics til din salong

644553_612181852152277_284902915_n

1. Etterspørsel

glo therapeutics vinner stadig nye priser og tester, i tillegg til at serien får flere gode presseomtaler i anerkjente magasiner. Forbrukerne har derfor oppdaget denne serien, og vi mottar daglig spørsmål om hvor de kan få tak i produktene.

Hva betyr dette?
– For deg: Du er blant de første i ditt område til å ta inn serien, og blir en forhandler vi trygt kan sende forbrukerne til.
– For kunden din: De kan komme til en seriøs forhandler, hvor de får gode råd, anbefalinger og et skreddersydd hudpleieprogram.

2. Produkter av høyeste kvalitet

gloProfessional, som produserer både glo therapeutics og glo minerals, er en veletablert og erfaren produsent, som benytter seg av de nyeste teknologier og de beste ingrediensene.

Hva betyr dette?
– For deg: Du kan utføre behandlinger du kan stå inne for, med produkter du vet leverer det de lover. Du får fornøyde og lojale kunder, som gledelig anbefaler deg og produktene videre til venner og bekjente.
– For kunden din: Kunden din opplever at behandlingene og produktene virker! Kunden din ønsker å fortsette med behandlingene du utfører, og kjøper de produktene du anbefaler, fordi huden synlig er forbedret – på kort tid!

3. Dynamisk produsent

Produsenten av glo therapeutics er alltid tidlig ute når det gjelder å endre seg, for å møte markedets krav og ønsker.

Hva betyr dette?
– For deg: Du kan alltid tilby de behandlinger, produkter og ingredienser som markedet etterspør.
– For kunden din: Kunden kan fortsette å være din kunde, selv om medieverden og markedet endrer seg. Hos deg får kunden din alltid råd etter gjeldende dagsorden, enten det gjelder parabenfrie produkter eller tilstedeværelse av peptider i produktene.

4. Pris

glo therapeutics er en komplett hudpleieserie, som dekker alle hudproblemer uansett alder og lommebok. Enten man ønsker de beste produktene uansett pris, eller er en «fattig» ungdom/student med aknehud, så har serien produkter som dekker behovet.

Purifying  Cyto Luxe

Hva betyr dette?
– For deg: Du kan tilby dine kunder de beste produktene, tilpasset sin lommebok, og føle deg trygg på at produktene gir kunden din det ønskede resultat. Kunden din blir fornøyd både med service og produkter, og du får en lojal kunde.
– For kunden din: Kunden din føler seg sett og ivaretatt.

5. Cosmedic AS

Cosmedic er den stolte leverandøren av dette fantastiske merket i det norske markedet. Å yte god kundeservice står i hovedfokus hos oss, i alt fra leveranser til kunnskapsformidling. Det er viktig for oss at du føler deg trygg på behandlinger og produkter, så vi jobber mye med spesialtilpassede opplæringer av våre kunder. Vi er kjent for å være en fleksibel leverandør, og har tro på å skreddersy oppstartspakker på glo therapeutics ut i fra ditt og dine kunders behov. Ta kontakt med oss dersom du er interessert i å høre mer om hva vi kan tilby. Det skal lønne seg å ta inn flere merker fra samme leverandør.

Hva betyr dette?
– For deg: Du har en seriøs leverandør i ryggen, som sørger for at du jobber med trygge og gode behandlinger og produkter. Du vet at du alltid er velkommen til å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på.
– For kunden din: Kunden din føler seg i trygge hender, både gjennom din selvsikkerhet og gjennom din korte vei til en leverandør som tar dine kunder på alvor.

For mer informasjon ta kontakt med oss på ordre@cosmedic.no