Tabanka x glo minerals

Tabanka er ett profesjonelt dansekompani, som aktivt jobber med å utvide den norske kunstscenen. Tabanka søker etter å representere det beste innen både tradisjonell, moderne, kunstnerisk og kommersiell afrikansk og karibisk dans samt gjøre dette tilgjengelig for det norske folk – både som publikum og utøvere.

glo minerals har samarbeidet med Tabanka i flere år, og er stolte av at danserne i kompaniet velger glo minerals som sitt makeupmerke, både til privat bruk og på scenen. I sommer sto de for andre gang på scenen i Operaen, vi gleder oss til fortsettelsen!

4176274289 T T2 T3 T4 T6 Nittedal 20120519; Tabanka i elven; Thomas Talawa Prestø Nittedal 20120519; Tabanka i elven; Thomas Talawa Prestø Nittedal 20120519; Tabanka i elven; Thomas Talawa Prestø

Pressed base foundation kommer i 21 farger, fra den lyseste Natural Fair til den mørkeste Cocoa Dark. På disse fantastiske bildene fra Tabanka African & Caribbean Peoples Dance Ensemble er det pressed base fra glo minerals som er brukt.

På sine egne hjemmesider skriver de: «Tabanka Crew are proud to introduce to you the make-up moguls glo minerals who have chosen to sponsor our show at the Opera! They have amazing products and most imporant for us: they have wonderful make-up for dark skin. They have a wide range of shades, everything from Natural Fair to Cocoa Dark. We have used their make-up prior to being sponsored and have always been very satisfied with the results. It covers, is true to it’s shade and gives a wonderful, natural glow. It’s like you’re not even wearing make-up at all!»

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s