Bli kvitt lettere pigmenteringer i huden med glo therapeutics

Solen gjør oss godt på mange måter, blant annet ved å tilføre oss D-vitamin. Men vi nordmenn som ikke er så bortskjemt på sol og varme har en tendens til å overdrive når solen først melder sin ankomst.

Selv om de fleste elsker solen og alt den bringer med seg, kan den skape problemer som tørr hud, eksem og ujevn pigmentering, noe de færreste av oss ønsker. De med lys hudtone er mer utsatt for pigmenteringer, men det kan ramme alle. Regel nummer 1 for forebygging er og alltid bruke solfaktor, hele året. Selv om solen ikke er sterk vil fortsatt UV strålene kunne gjøre jobben sin.

Hvis skaden først har skjedd, fortvil ikke. Det finnes mange gode produkter som kan hjelpe deg til å bli kvitt de mørke flekkene. To av disse produktene er Brightening serum og Brightening polish fra glo therapeutics.

Brightening Polish Brightening Serum

Brightening serum inneholder et vidt spekter av ingredienser som motvirker hyperpigmentering. Disse ingrediensene tar fatt i selve årsaken til problemet, og resultatet er en fornyet og jevn hud. Dette produktet er også trygt å bruke og ofte og over lang tid, for et varig resultat.

Brightening polish bør brukes i kombinasjon med Brightening serum. Da vil du oppnå et raskere og bedre resultat. Brightening polish inneholder flere aktive ingredisenser som motvirker melaninsyntesen og hindrer pigmenteringer.

Det er veldig viktig å bruke høy solfaktor når man bruker produktene, soleksponering kan forsinke effekten og i verste fall forsterke eksisterende pigmentforandringer. Har du først fått en pigmentforandring er det lett at du får den tilbake så det beste tipset er og alltid være godt beskyttet.

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s