Ingrediens i vinden: Sweet Iris

Når du er på jakt etter et anti-age hudpleiesystem bør du fokusere på produkter som skal virke oppstrammende, regenererende eller minske synligheten av fine linjer og rynker.

Det finnes en ingrediens som dekker alle nevnte behov, og den finnes i vår helt nye Cyto-luxe Hydration + og Cyto-luxe Vitamin C +.

Sweet Iris er spesiell fordi den fungerer i både epidermis og dermis (overhuden og lærhuden). Huden regenereres og syntesen som påvirker matrix i cellen stimuleres samt forhindrer de skadelige enzymene. Huden oppfører seg yngre og resultatet er en fastere og sterkere hud. I tillegg er Sweet Iris en effektiv fuktighetsregulator som binder fuktighet til huden som igjen bidrar til å gjenopprette hudens naturlige spenst.

fh

I en klinisk studie hevdet 80% av kvinnene at rynkene har blitt mindre etter 28 dagers behandling. Ikke bare reduserte Sweet Iris det totale omfanget av rynker med 28%, men det redusert også antall rynker med 19% og lengden på rynkene med 26%.

Av denne grunn er vi ekstatiske over å introdusere denne kraftige ingrediensen til vår Cyto-luxelinje.

For best resultat; Cyto-luxe Vitamin C + på ansikt og hals om morgenen etter rens og toning. Følg opp med Cyto-luxe Hydration + og din favoritt glo therapeutics fuktighetskrem.

2 kommentarer om “Ingrediens i vinden: Sweet Iris

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s