Hudfornyende peeling fra glo therapeutics

Visste du at glo therapeutics har effektive salongbehandlinger for alle hudtyper?

I glo therapeutics finner du alt fra en lett enzympeeling til de mer avanserte peelingene med salisylsyre og glykolsyre.

EnzymeEn peeling med fruktenzymer og salisylsyre som bidrar til en glattere og mykere hud ved å bryte ned døde hudceller på overflaten. Reduserer fettinnholdet og klarner opp huden. Anbefales for tørr og aldrende hud samt lette pigmenteringer og akne.

Flower EnzymeRevitaliserer huden med fruktenzymer som skånsomt fjerner  overflødige, døde hudceller. Blomsterekstrakter bidrar med milde, organiske syrer som forbedrer hudstrukturen og gir antioksidant-effekt. Denne peelingen passer til alle hudtyper og gir en fantastisk glød.

Lactic 15%

En spennende peeling med fruktsyren laktatsyre som forhindrer synligheten av fine linjer og rynker og har en lysnende effekt. Gir en fantastisk glød og er en perfekt «askepottpeeling». Anbefales for dehydrert og aldrende hud samt lett akne og hyperpigmenteringer.

Salicylic%2030

Denne BHA-syren er en  av de beste peelingene mot urenheter og akne. Renser porer i dybden med fantastiske antibakterielle egenskaper som behandler akne og fornyer huden. Anbefales for akne, fet hud, store porer, mild rosacea og hyperpigmentering.

Glycolic%2030

Fruktsyren glykolsyre reparerer og fornyer huden på en eksepsjonell måte. Den forbedrer hudstrukturen og gjør overflaten glattere og mer vital.  Anbefales for aldrende hud, akne, solskader, hyperpigmentering og inngrodde hår.

644553_612181852152277_284902915_n

Flere av disse peelingen kan også kombineres for å oppnå et resultat som er perfekt tilpasset din hud! Spør din hudtereapeut om hva som er best for deg.