Hot lips for Valentine

Vinteren er tøff mot både hud og lepper, med bitende kulde ute og kunstig oppvarmet og tørr luft inne. Tørre lepper har lettere for å sprekke og bli såre, så det å ta vare på leppene handler ikke bare om å få leppestiften til å se pen ut. I tillegg til at det er smertefullt med såre lepper, så er åpne sår en svakhet i barrieren mot infeksjoner og sykdommer.

GM Hot Lips For Valentine Faceblogg 2015 Enten man har tatt til seg tradisjonen med å feire Valentinsdagen eller ei, så har leppene godt av en pleiende skrubb, som skånsomt fjerner tørr hud samtidig som den tilfører leppene fuktighet. Exfoliating Lip Wand fra glo minerals inneholder mikrokrystaller av voks hentet fra jojobafrø, som skrubber vekk tørr hud, smelter ved hudkontakt og etterlater leppene myke, glatte og fuktet. Den milde ferskenduften gjør den ekstra deilig å bruke! Fargede leppeprodukter er lekkert på myke og glatte lepper, så før du påfører farget leppemakeup bør du alltid eksfoliere leppene med en skånsom skrubb, som også tilfører fuktighet.