Gjesteinnlegg: Makeupartist Louise Kjær på Årets Frisør

Lørdag 31. januar gikk årets begivenhet for frisører i hele Norge av stabelen. Årets Frisør er en prisutdeling hvor det blant annet kåres årets frisør, lærling, avant garde, hårstylist og er en stor kveld med 3-retters middag, kjente programledere og masse underholdning.

Under prisutdelingen får to heldige frisørbedrifter muligheten til å holde et inspirerende og kreativt hårshow og i år satte Made In Heaven følelsene i spill for publikum med vakre kjoler fra Eventyrbruden.

Louise Kjær vant selv årets frisør i 2013 og jobber både som hårstylist og makeupartist. Vi inviterte Louise til å skrive et gjesteinnlegg på bloggen ettersom hun valgte glo minerals som makeupleverandør til årets visning. På kroppen er det brukt glo minerals Body Glisten og neglene Essie – Au Natural.

Et av vinnerbidragene til Louise i Årets Frisør 2013
Et av vinnerbidragene til Louise i Årets Frisør 2013

Som makeupansvarlig satte hun med Made In Heavens Christine og Silvia prikken over i’en på de 13 vakre modellene fra SB Produksjoner.

 

1

Avant garde og kunst er nøkkelord i looken, og det skal være made in heaven, elegant og vakkert, og tiltrekke seg oppmerksomhet. De vakre kjolene fra Eventyrbruden gjorde det ekstra drømmende og himmelsk.

2

Alle modellene fikk samme base som bestod av god rens og fukt, og deretter lid primer på øyelokkene og LUXE liquid foundation. Blush Sweet i kinnene og highlighter på kinnben, amorbue og neserygg og på leppene,  precise micro lipliner Native med liquid lips Beloved over.

Look 1: «Gold fern»

Øyeskyggen Fern over hele lokket, Jeweled Eye Pencil Bejeweled Bronze lagt tykt langs øvre og nedre vipperot. Sort eyeliner på våtkanten oppe og nede. Gullglitter på lokket. Punktvipper og vannavstøtende mascara – Water Resistant Mascara.

Foto: Arnt Heggli
Foto: Arnt Heggli

Look 2: «Harvest twinkle»

Mix av eye shadow Harvest og Twinkle på hele lokket, Jeweled Eye Pencil Bejeweled Bronze lagt tykt langs øvre og nedre vipperot. Sort Eyeliner på våtkanten oppe og nede. Gullglitter på lokket. Punktvipper og Water Resistant Mascara.

Foto: Arnt Heggli
Foto: Arnt Heggli

Look 3: «Silver mist»

Eyeshadow Silver Mist på hele lokket. Jeweled Eye Pencil Sterling Silver lagt tykt langs øvre og nedre vipperot. Sort eyeliner på våtkanten oppe og nede. Sølvglitter på lokket. Punktvipper og Water Resistant Mascara.

2.5
Foto: Arnt Heggli

Look 4: «Mink»

Eyeshadow Mink på hele lokket. Jeweled Eye Pencil Antique lagt tykt langs øvre og nedre vipperot. Sort eyeliner på våtkanten oppe og nede. Bronseglitter på lokket. Punktvipper og Water Resistant Mascara.

Foto: Arnt Heggli
Foto: Arnt Heggli

123

IMG_4371

Tusen takk til alle våre sponsorer og for et fantastisk show!