Vinn en makeupartist til bryllupet!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET – VINNEREN ER THERESE KORSMO PEDERSEN SOM GIFTER SEG 15.OKTOBER

Skal du gifte deg i 2015? Har du ikke bestemt deg for makeupen enda?

Vi vil gjerne hjelpe deg!

KvadratFoto: Corinne Alice Skau

Du kan vinne en makeupartist fra team glo, til bryllupsdagen som legger brudemakeup av høyeste kvalitet. Premien inkluderer også en prøvetime, hvor dere sammen finner ut av looken til bryllupet. Våre makeupartister er av de aller beste i bransjen, nøye håndplukket av fagansvarlig makeupartist for glo minerals, Unni Major.

Verdi: 5000,-

For å delta:

Følg @glonorway på instagram

Følg glo minerals på facebook

Kommenter at du deltar med bryllupsdatoen din og hvor i landet bryllupet skal være.

P.S.: Forlovere og venninner kan også delta på vegne av bruden <3

Vinneren trekkes mandag 20.april.

15 kommentarer om “Vinn en makeupartist til bryllupet!

 1. Hei. Jeg trudde aldri jeg ville finne meg en mann som jeg har gjort, jeg er så stolt av å få snart ha Pettersen til etternavn. Jeg og min forlovet skal gifte oss 12.09.2015 kl 13.00 Molde domkirke. Pga vår trange økonomi så hvis jeg var den heldig hadde jeg blitt super glad.

 2. Jeg er så heldig å få være forlover til min kjæreste beste venninde og hun fortjener det aller beste ❤️ Det blir en drøm og stor overraskelse for henne å kunne oppleve dette og den vil jeg hjelpe henne å kunne få❤️ hun gifter seg 8.august 2015, det blir den store drømme dagen ❤️ Ørskog kirke, litt utenfor Ålesund.

 3. Gifter oss 8.august 2015 ❤️ i Ørskog kirke litt utenfor Ålesund 😄 jobber som frisør på en salong i Ålesund og skal ordne håret der. Men vi driver ikke med makeup. Så jeg må sminke meg selv på dagen.
  Hadde vært en drøm å vinne dette ❤️

 4. Jeg ønsker å delta på vegne av min venninne Janne Moen som skal gifte seg 22.08.15 i Porsgrunn💏👰🎩

 5. Fine søte Janne Moen gifter seg i Porsgrunn 22 august og jeg vil gjerne delta på vegne av bruden 💟💟💟

 6. Det hadde vært utrolig stas å vinne en så flott premie! Jeg har det meste på plass bortsett fra en dyktig sminkør, så det hadde vært perfekt! Bryllupet er 4. Juli 2015.

 7. Jeg er forlover og vil veldig gjerne delta på vegne av bruden <3 Dette hadde vært en fantastisk gave å overraske henne med! Hun gifter seg lørdag 13. juni i Husøy Kirke utenfor Tønsberg.

 8. Yes! For en bra konkurranse😀. Jeg gifter meg 15. Oktober på Villa Eckbo i Oslo. Hadde vært utrolig gøy å bli sminket av en proff!

 9. Oh, nå kommenterer jeg overalt, men dette hadde vært en drøm for meg! 👰 Vi skal gifte oss på Nøtterøy, 1.august 2015 💕

 10. hei – jeg vil gjerne delta på bryllupskonkurransen til mitt bryllup den 6.juni i Lommedalen kirke i Bærum.
  Jeg har selv jobbet med glo i mange år da vi har hatt det i salongen hvor jeg jobbet… Kjempefornøyd med produktene så å vinne en dag sånn hadde vært fantastisk :)) krysser fingrene

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s