BTX og fillere på aesthetic clinic

Velkommen til aesthetic clinic, diskret lokalisert i en vakker villa på Frogner i Oslo. Klinikken ble etablert av Dr. Dr. Stein Tveten i 1998, og har også to avdelinger i Tyskland og flere samarbeidsklinikker og leger rundt om i Norge.

1172 kopi

DEG OG DIN HVERDAG
Med utgangspunkt i dine ønsker og medisinske kriterier, utarbeider vi et behandlingskonsept som er tilpasset deg og din hverdag. Våre suksessfaktorer ligger i den gode veiledningen og at vi benytter oss av de høyeste faglige standarder.

Headerbilde AC no 2015 gruppebilde web

KOMPETANSE PÅ INJEKSJONER
Dr. Dr. Stein Tveten var blant de første i Norge som benyttet dermale fillere og botulinum toxin i estetiske behandlinger. Han har etablert tette samarbeid med flere produsenter, hvor han på grunn av sin kompetanse også etterspørres som foredragsholder.

IMG_6551 kopi

NATURLIGE RESULTATER
For mange er bruken av kosmetiske injeksjoner blitt like naturlig som det å gå til frisøren. Temaet er fremdeles noe tabubelagt, men vi merker at våre kunders kolleger og venner rekrutteres oftere enn før. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Christine Tomelthy Storstrøm jobber daglig med kosmetiske injeksjoner, både i klinikken og som kursholder. Hun er spesielt opptatt av et naturlig resultat, balanse og symmetri. Dagens fillermarked preges av flere aktører enn tidligere, både når det gjelder merker og behandlingstilbydere. Christines råd er å velge den behandleren som tilbyr estetikken du ønsker.

Z fill

KLINIKK FOR ESTETISK KIRURGI, FILLER/BTX OG HUDPLEIE I OSLO
Hos aesthetic clinic fokuserer vi på naturlige resultater, hvor bekjente ikke klarer å se nøyaktig hva du har gjort, men at du ser strålende ut!

Vi bruker derfor hovedsaklig hyaluronsyrefilleren Z fill i fillerbehandlinger, siden den er lett å injisere korrekt, og raskt legger seg jevnt og naturlig under huden. Samtidig er den stabil og gir et langvarig resultat. Z fill er også produsert med en ikke-animalsk hyaluronsyre, som betyr at vi ikke opplever allergiske reaksjoner med denne filleren.

IMG_6598 kopi

OMRÅDER
BTX og fillere kan brukes hver for seg eller sammen for å behandle ulike områder, det som på fagspråket kalles indikasjoner. Noen av våre kunder kommer fordi de ønsker å gjenopprette volum i områder etter skader eller sykdom, mens andre ønsker mer balanse, symmetri og mykhet i ansiktet. Noen ønsker foryngende behandlinger, mens andre ønsker å bruke behandlingene mer preventivt for å bremse aldringstegn.

Den mest kjente behandlingen er kanskje leppeforstørrelse (kun filler), men det brukes også mot f.eks. arr, innsunkne partier, linjer og rynker (som ”sinnarynken” mellom øyenbrynene) og skulpturering av nese, kjeve eller kinnben.

1187

Alle foto: Kathrine Lindsay

www.aesthetic.no finner du mer informasjon om oss og våre behandlingstilbud.

Vi fører produktseriene aesthetic line, Skin Tech, Z Fill, glo therapeutics, glo minerals, Mineral Fusion Nail Polish og Focus Pinsett i vår klinikk.

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s