Hudterapeutens 5 vårtips

Foto Kathrine Lindsay

Liv Jansen jobber til daglig som hudterapeut og makeupartist på aesthetic clinic i Kirkeveien 7, ved Frognerparken i Oslo. Hun er opptatt av å skreddersy behandlingen til hver kunde, spesielt når det kommer til sesongskifte. Vi har spurt Liv om hennes 5 tips for våren:

1. Fuktighet i dybden – innslusing av hyaluronsyre, Volum 7 fra aesthetic line.

Volum AL

Liv bruker mesoperasjonsmaskinen til innslusingen. Prinsippet mesoporasjon er bygget på, fikk Nobelprisen i kjemi 2003 og er forsket frem av Dr. R. Makkinnon og Dr. P. Agree. Via elektromagnetiske bølger (radiobølger) beviste de at cellemembranen økte permeabiliteten (transporten gjennom cellene) til substanser, uavhengig av polariteten med 400 ganger, man beviste også at via metoden transdermal transport av aktive produkter inntil 15 mm ned i huden.

2. Fuktighetsboost i en maske!

Mange av kundene trenger en fuktighetsboost etter den kalde og tørre vinteren, men husk at fuktighetsmasken må passe til kundens hud og preferanser.
To av favorittmaskene i år er fra glo therapeutics, Restorative Mask som virkelig jobber og Soothing Gel Mask som roer ned stresset hud.

Restorative

3. Solbeskyttelse

Oil Free SPF 40+ fra glo therapeutics gir bredspektret beskyttelse for solens skadelige stråler. Tilfører samtidig pleie og er full av antioksidanter.

Oil Free SPF 40

4. Skift ut kremen du har brukt i vinter

Mange føler at de trenger en lettere krem på våren og sommeren, pass på at du får en mer riktig fukt til deg. Bestselgerene på aesthetic clinic er blant annet Vitamin E fra Skin Tech og Oil Free Moisturizer fra glo therapeutics.

Oil Free Vita E

5. Et av de viktigste punktene – C VITAMIN!

Med høy dose av vitamin C får du klarere hud og fine linjer og rynker reduseres. Antioksidanter og mineraler jobber sammen mot frie radikaler og skaden det medfører. Perfekt forebygging mot pigmentflekker.

Ultra C

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s