Konturering for alle? JA!

Konturering av ansiktet ser man på rød løper, hos bloggere og ikke minst, hos makeupartister. Konturering har mange navn; shading, korrigering, highlight/lowlight, shaping, forming, kontur. Det dreier seg ganske enkelt om å gi form til ansiktet ved hjelp av teorien om lys og skygge.

GM Konturering SM 2015

Vi har laget en flyer med konturering steg-for-steg, denne får du tak i hos våre glo minerals-forhandlere. Spør etter brosjyren når du er innom din frisør- og hudpleiesalong!

Konturering førbilde web CROP

Bildet: Før konturering, etter base (primer, concealer, foundation, hydration mist)

Hvis man vet hva man skal legge hvor og hvorfor, så er konturering veldig enkelt! En lett konturering skaper liv i ansiktet samtidig som du ser ut som deg selv. For en sterkere kontureringseffekt, påfør mer produkt på de samme områdene. På grunn av lysforholdene kan man fint legge en kraftigere kontur om kvelden enn på dagen.

GM Konturering SM kontur-plassering 2015

Konturering går ut på å forme ansiktet. Man skaper dybde, skjuler, forminsker, fremhever, forstørrer og ”lager liv på lerretet”. Lyst forstørrer/fremhever, mens mørkt forminsker/skaper dybde. Legg mørkere makeup (lowlight) på det du vil ha mindre synlig og smalere, og lysere makeup (highlight) på det du ønsker skal «poppe» mer frem.
Eks: Ønsker du smalere nese påfører du et litt mørkere produkt på hver side av neserygg og et litt lysere langs neseryggen. Brukt hver for seg vil makeup som er lysere eller mørkere enn hudfargen din skape en kontureringseffekt (en kontrast til huden din). Brukt sammen forsterkes denne effekten, så det er viktig å påføre litt av gangen og å jevne ut overganger, slik at resultatet blir så naturlig som mulig.

Konturering ferdigbilde web CROP

Bildet: Etter base og konturering: highlight, lowlight og blush.

Kontureringsproduktene bør kun være 1-2 nyanser lysere eller mørkere en hudtonen din, for det reneste og mest naturlige resultatet. Skal du bruke en highlight med skimmer, så er det viktig at du påfører denne i godt lys, enten i dagslys eller rett under en spot.

Brosjyren er produsert av Cosmedic AS for glo minerals
Foto: Corinne Alice Skau / wicked HOUSE
Makeup: Unni Major / team glo
Modell: Hanna H. / Trend Models

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s