aesthetic line

Hudpleieserien aesthetic line ble utviklet av Dr. Stein Tveten i 2008 og ble laget spesielt med tanke på skandinavisk og voksen hud. Den ble også laget med tanke på at den skulle være enkel å bruke, og derfor er det en relativt liten hudpleieserie. Serien beskrives som et treningsprogram for huden hvor produktene skal hjelpe huden til å bli motstandsdyktig mot ytre påkjenninger, stimulere kollagen- og elastinproduksjonen, redusere hyperpigmenteringer, linjer og rynker samt stimulere produksjon av nye hudceller.

1-4_04Kremene har høyt innhold av antioksidanter, blant annet vitamin A, C og E, ingredienser som har mange fordeler for huden vår. De beskytter huden mot frie radikaler, er poresammentrekkende, jevner ut pigmenteringer, gjør huden mer elastisk og er cellefornyende. Noen av produktene inneholder også AHA og BHA fruktsyrer som virker eksfolierende og gir økt penetrasjon av aktive ingredienser.

aesthetic line distribueres eksklusivt av Cosmedic AS i Norge og Sverige, og kan kjøpes hos utvalgte hudpleiesalonger- og klinikker.

Driver du hudpleiesalong og er interessert i mer informasjon om aesthetic line?

Kontakt lene@cosmedic.no eller på tlf: 24 11 29 00.