Hair Fashion 30 år

Siden august 2011 har Hair Fashion vært forhandler av glo minerals i Ålesund, de er en salong med lang fartstid i bransjen og et team med svært dyktige stylister. I år har de 30 årsjubileum og det feiret de rett og slett ved å gi tilbake!

134439_367504993331162_788183348_o

HF

I 1985 startet Gunn Staven Hagerup og Ruth Ann Gjelsten Hveding Hair Fashion frisør i Ålesund og siden den gang har det blomstret. Vi er utrolig heldige som for være i verdens beste yrke og får jobbe med hår og mennesker hver dag. Vi markerte jubileet med et stort show i Ålesund som samlet over 250 personer både kolleger, kunder og moteinteresserte. Visningen inspirerte på sommerens moter fra Dale-kjeden og med brudekjoler fra lokal designer Judith Bech. Det var fullt hus på nyåpnede Terminalen denne kvelden, Amanda Tenfjord åpnet showet og up and coming-bandet fra Oslo, Comet Kid rundet av feiringen.

HF11

HF9

HF1

HF4

HF5

HF8

HF10

Alle inntektene fra jubileumsvisningen donerte vi til Aveda Earth Month Norge sitt vannbrønn prosjekt i Namibia gjennom www.nanofasa.com. Donasjonen vil alene være nok til å bygge en solcelledrevet og elefantsikker brønn. Det er stort å kunne hjelpe andre og gi tilbake og dette ønsket vi å markere sammen med vårt jubileum.

HF7

Vi ser frem til mange år til i bransjen og gleder oss til å dele tiden med dere <3

HF12

Følg Hair Fashion på facebook: https://www.facebook.com/pages/Hair-Fashion/168460466568950?fref=ts

Følg Hair Fashion på instagram: https://instagram.com/hairfashion_as

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s