Hudpleie for deg i 30-årene

Når man passerer en viss alder og gjerne rundt 30 år, vises ofte de første tegnene til aldring.
Dette er den tiden i livet det virkelig er viktig å gi hudpleien et ekstra løft. Ettersom huden din går gjennom flere endringer i løpet av 30-årene, bør hudpleierutinene gjenspeile forebygging av for eksempel fine linjer og rynker.

 

Renseproduktene du brukte i 20-årene kan fortsatt brukes i 30-årene, så det er ikke alltid alle produkter du bør bytte ut, men serum og dag/nattkrem kan trenge en oppgradering.
Huden din vil mest sannsynlig føle seg litt tørrere, så mange ønsker å se etter en mer fuktighetsgivende krem ​​som for eksempel Vita E Essential Cream. Som en bonus har Vita E Essential Cream en ingrediens som bidrar til å redusere pigmentering og er proppet med antioksidanter, nemlig lakrisrotekstrakt.

En vanlig utfordring for oss i 30-årene er blass hud. Hvilke produkter kan hjelpe ujevn hudtone og litt trist hud?
Vi elsker å bruke peeling som vår Brightening Polish som både gir en fysisk eksfoliering med korn samt lysnende ingredienser. Dette kan gjøres 1-2 ganger per uke.

Vitamin C er en av våre favorittingredienser og dette er en perfekt tid å starte med dette på. Vitamin C er en sterk antioksidant, en naturlig lysner og stimulerer kollagenproduksjonen. Vi har tre forskjellige Vitamin C serum å velge mellom, men Ultra 15 % Vitamin C er en flott start for den begynnende «anti-age» behandlingen og den skal brukes hver morgen.

Ultra-15%-Vitamin-C_RGB

Vitamin C passer utmerket sammen med hyaluronsyre, så vi anbefaler samtidig B5 Hydration i tillegg til morgenrutinen.

Noen av de første tegnene på aldring vises gjerne rundt øynene. Eye Renewal er et ideelt øyeprodukt å begynne med som vil bidra til å forbedre fine linjer, poser, og gjenopprette hudens tekstur.

Eye-Renewal_RGB

Ikke glem å bruke solkrem hver dag, og husk at det du spiser og drikker også påvirker hvordan huden din ser ut – spis antioksidanter hver dag!

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s