Skin Tech

Skin Tech er en hudpleieserie som ble utviklet i Spania i 1996. Denne serien er relativt liten, og ble utviklet spesielt med tanke på antiage og akne. Skin Tech-serien består av kremer som inneholder mye antioksidanter, og vitamin A, C og E er viktige ingredienser her. Vi finner også AHA- og BHA-syrer i enkelte av produktene i denne serien, da spesielt i kremene som er utviklet for akne. Disse fruktsyrene er antibakterielle, har en eksfolierende effekt som bidrar til cellefornyelse og gir økt penetrasjon av aktive ingredienser. Aknekremene Purigel og Purifying Cream inneholder også ingredienser som virker antiseptiske, anti-inflammatoriske, beroligende og som reduserer talgproduksjonen.

collageI tillegg til antioksidanter inneholder antiage kremene ingredienser med flere ulike effekter. Ceramider har både forebyggende, reparerende og fuktgivende effekt, og tilfører hudcellene viktige fettsyrer, og bidrar til en sunn og sterk hud.

DHEA er et «ungdomshormon» som finnes naturlig i kroppen, men produksjonen av dette avtar gradvis etter 25 års alderen. Dette hormonet bidrar til å forebygge og redusere aldringsprosessen.

I Actilift finner vi DMAE, som har en muskulær oppstrammende effekt på hudens elastisitet ved å forsterke signaler til muskulaturen.

Oppstrammende antioksidanter

DHEA-Phyto_tubeDHEA-Phyto er en avansert krem som påvirker østrogendannelsen i overgangsalderen hvor dette ikke lenger produseres naturlig. DHEA-Phyto gjenoppbygger vevet i huden og virker oppstrammende og vitaliserende samt forebygger alderspigmenteringer. Etter overgangsalderen blir huden fortere tørr på grunn av at talgproduksjonen avtar. Dette fører til at linjer og rynker blir mer fremtredende. DHEA-Phyto tilfører huden viktige fettsyrer til cellene i huden og bidrar til en sunn og sterk hud.

VitE_tube

Vitamin E er en kraftig antioksidantkrem som virker pleiende for sensitivisert hud. Fuktighetsgivende og beskyttende og antioksidanten vitamin E som reparerer huden etter peelinger, solbrenthet eller laserbehandling.

Pigment

Atrofillin er en spennende nykommer fra Skin Tech til daglig bruk. Har lysnende egenskaper og øker volum i huden . Kombinasjonen av aktive ingredienser gir gode resultater, forbedrer hudtonen og gløden samt reduserer tørrhet på voksen hud. Atrofillin gir en «dual action» effekt som jevner ut huden og forbedrer den dermale tykkelsen.

Blending Bleaching virker forebyggende og behandlende mot hyperpigmentering. Svært effektiv også før og/eller etter bl.a laser behandlinger, peelinger og hårfjerning.

Inneholder antioksidanter og ingredienser som holder huden smidig og gir lysnende effekt.

Skin Tech har også to solkremer som inneholder ulike beskyttende ingredienser, en med SPF 30 og en med SPF 50. Temperaturøkning kan skade cellene, og HSP (Heat Shock Protein) i disse kremene beskytter huden mot dette. De inneholder begge et fysisk og et kjemisk filter. Det fysiske filteret ligger oppå huden og reflekterer solstrålene av huden. Det kjemiske filteret trekker ned i huden og beskytter cellene innenfra. Husk at man alltid skal bruke solfaktor etter peelinger –helst SPF 50.

HSP1