Giftfrie og veganske neglelakker fra Mineral Fusion

Populære neglelakker fra Mineral Fusion – giftfrie og veganske

Inneholder IKKE formaldehyd, kamfer, toulen, formaldehyd resin, ftalater.

Bred og god kost for feilfri påføring!

Anbefalt utsalgspris: 149,-

MF_Amethyst MF_AzuriteSky MF_BerriedGem MF_Blaze MF_Blossom MF_BlueNile MF_BlueSteel MF_BlushingCrystal MF_Brick MF_Brilliant MF_Brownstone MF_Bubble MF_Canyon MF_Cascade MF_CeruleanRock MF_CitrusCove MF_CoalMine MF_CoralReef MF_CrimsonClay MF_DazzlingDiamonds MF_EmeraldSand MF_FieryLava MF_Fossil MF_Galaxy MF_Garnet MF_Glimmer MF_GlintOfMint MF_GoldRush MF_GravelRoad MF_Grotto MF_Jewel MF_Lagoon MF_Marble MF_Meadow MF_MeteorShower MF_MidnightRidge MF_MochaStone MF_MossyBank MF_Nickle&Dime MF_Obsidian MF_Pebble MF_PinkCrush MF_PreciousPink MF_PrettyPenny MF_RadiantAmber MF_RiverRock MF_RockCandy MF_RockCress MF_Rockfall MF_Rockin'Ruby MF_RoseQuartz MF_RoyalRubble MF_RustyRum MF_Sahara MF_Sandstone MF_SapphireDream MF_ShimmeringShale MF_Sizzle MF_SkippingStone MF_Slate MF_Sunkissed MF_SunsetPeak MF_TahitianPearl MF_Tiara MF_Treasure MF_Trinket MF_VintagePearl

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s