Gjesteinnlegg: Brud med røde lepper

Sommeren er for mange brudesesong, både for våre forhandlere av glo minerals og gifteklare par. Account manager for glo minerals, Martine skal i bryllup i Bergen i sommer til sin venninne Ragnhild, som til den store dagen ønsket sine signaturrøde lepper og tilfeldige bølger i håret.

Bli med på prøvemakeupen, steg for steg!

P7150063

1. Huden bør være renset, påført serum og krem litt tid i forkant. Jeg har brukt glo minerals Face Primer i t-sonen og i kinnene for et perfekt underlag.

P7150053

2. Ragnhild har en nydelig hud som ikke trenger så mye dekkevne, derfor har jeg valgt LUXE Liquid Foundation i fargen naturelle for god fuktighet og glød, og LUXE Liquid Bright Concealer high beam og brighten for løft og utjevning. For å gi litt naturlig dybde til ansiktet har jeg brukt Blush nectar i kinn, panne og hals. Ofte er halsen litt lysere enn brystet og ansiktet, vær litt obs på at du går over litt for å jevne ut :-)

3. Bruden har klare, vakre blå øyne, dette ville jeg trekke frem ved å bruke to metalliske øyenskygger med et hint av varme i seg. Etter Lid Primer falt valget på Eyeshadow sand pebble (hele lokket) og harvest (globallinjen). Litt eye shadow twig langs nedre vipperad markerer øynene uten at det blir for hardt.

På brynene har jeg blandet Brow Powder Duo taupe og brown, påført litt og litt med kosten Dual Brow for å fylle inn kanten fra midten og ut mot tinningen. Dette har jeg gjort for å gjøre vinkelen mindre hard og for å ramme inn ansiktet hennes.

P7150081

4. Ragnhild ville gjerne ha fokus på lepper, og jublet da vi tidligere i år fikk inn Suede Matte Collection, for den klassiske looken valgte vi Suede Matte Crayon bombshell. På øynene har jeg brukt nye Liquid Ink Eyeliner, Water Resistant Mascara og et tett lag med punktvipper. På selve dagen skal jeg variere mellom «short» og «medium flares», medium lengde alene ble litt for lange til øynene hennes. På kinnbenene, amorbuen og neseryggen har jeg lagt Shimmer Duo fra brudekitet for et ekstra løft.
Et av mine favorittpuddere er Loose Matte Finishing Powder, matter ned uten at det blir for tørt.

Til bryllupsfesten legger jeg litt Eyeshadow kona og sable i ytterkant av øyet, duset mot globallinjen, i takt med at proseccoflaskene tømmes og solen går ned ;-)

P7150089

P7150120

collage

Til lykke med den store dagen Ragnhild og Erlend!

Foto: Kristine Jensen / Cosmedic AS

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s