5 makeuptriks alle bør kunne!

Vi har samlet sammen et utvalg av det vi mener er blant de aller beste makeuptriksene, disse vil vi gjerne dele med dere!

Har du noen tips vi ikke har nevnt som funker bra for deg, del gjerne i kommentarfeltet her, på instagram eller facebooksiden vår.

1. Unngå mascara på øyenlokket

04114838

Når du påfører mascara gjør du det gjerne helt til slutt, og hva er vel mer irriterende enn sorte prikker i øyenskyggen? Et godt tips for å unngå dette er å bruke et håndspeil som du kikker ned i, på den måten treffer hverken vippene eller mascarakosten øyelokket.

2. Naturlige bryn med brynspudder

Brow powder 1

Trenden med fyldige bryn er ikke ny for oss, men for de som overplukket brynene sine på 90-tallet kan det være vanskelig å markere brynene uten at de ser for harde ut. Bruk en brynsskygge som ikke er altfor mye mørkere enn dine egne bryn, husk; jo bredere brynene er jo mer nøytral bør brynsfargen være, for at ikke resultatet skal bli altfor mørkt. Vårt beste tips er å starte påføringen av brynskyggen på midten/høyden av brynet. På den måten er det ikke for mye produkt på kosten når du etterhvert begynner å fylle inn brynene innerst.

3. Åpne opp blikket med en lys eyeliner

Foto: Corinne Alice Skau

Ofte leser vi tips for å få øynene til å virke større, et av tipsene er å bruke hvit eyeliner på våtkanten. Problemet med en hvit eyeliner er at den for mange vil være hvitere enn øyet, og dermed kan øyet se gulere ut. Bruk en nøytral/ferskenfarget eyeliner, uttrykket blir mer naturlig og det hvite i øyet vil faktisk virke enda hvitere, i tillegg fjerner det eventuell rødhet fra våtkanten. (Se forskjellen på det venstre og høyre øyet på bildet).

4. Unngå altfor lys concealer under øynene

En concealer under øynene er for mange et must i hverdagssminken, den jevner ut, lysner og dekker eventuelle mørke ringer. Et viktig aspekt når det kommer til valg av concealer er dekkevne og farge, pass på at du ikke velger en concealer som er altfor tykk/dekkende eller altfor lys. Man trenger kanskje ikke så mye som man tror? :-)

Concealer under øyet, nær_Sissel

5. Rouge er undervurdert!

Blush%20Magazine

De fleste er i bestittelse av et solpudder, men mange lurer ofte på hvor og hvordan det skal brukes. Det som er viktig å tenke på er at et solpudder skal gi glød og form til ansiktet. Mange legger solpudder i kinnene istedetfor rouge, men da kan ansiktet fremstå noe flatt. En rouge må ikke nødvendigvis være rødrosa, den kan være ferskentonet, varmere og kaldere rosa og plomme, og gir ansiktet en frisk look uten å tynge. Behold solpudderet, men ikke undervurder rougen.

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s