Få mest ut av hudpleierutinene dine!

For å få mest ut av hudpleieproduktene man bruker bør man legge produktene lagvis på huden. Å legge hudpleieproduktene sine lagvis er som når man tar på seg ulike lag med klær, hvert lag har sin funksjon og har en unik fordel. Når man påfører produktene i riktig rekkefølge vil man oppnå det beste resultatet.

TONIC: Som hudpleieprodukter flest har også tonicene ulike funksjoner og fordeler. Noen bidrar til ytterligere rensing og har antibakterielle fordeler, som Purifying Tonic, mens andre reduserer rødhet og virker beroligende på huden, som Conditioning Tonic og Calming Flower Mist. Tenk på toning som et forberedende trinn da tonic kan bidra til å jevne ut porøsiteten i huden, og med det bidra til en jevnere og glattere påføring av serum og dag-/ nattkrem. Tonic er også med på å stabilisere ph-verdien i huden i etter rensing.

08135385

SERUM: Etter rens og toning skal man påføre serum. Uansett om målet er å jevne ut, stramme opp, lysne eller beskytte, er serum det ultimate produktet til å gjøre nettopp dette. Det er fordi et serum vil trenge mye lenger ned i huden enn en vanlig krem, og vil derfor jobbe enda mer spesifikt og målrettet mot indikasjonen man har. Er man ute etter serumer som jobber direkte med antiage fordeler er Cyto-Luxe Serum og Super Serum de beste alternativene. Har man mye pigmenteringer bør man bruke et serum som lysner, som for eksempel Brightening serum.

08135389

FUKTGIVER: Høst- og vinterhalvåret er for de fleste en tid da huden blir tørrere og trenger ekstra mye fukt. B5 Hydration og Cyto-Luxe Hydration+ er begge fuktgivere som gir ekstremt mye fukt og næring til huden med hyaluronsyre og vitamin B5. Hyaluronsyre motvirker transepidermalt fuktighetstap og kan holde på opptil 1000 ganger sin egen vekt av vann. I tillegg beskytter den mot frie radikaler. Vitamin B5 hjelper huden med å holde på hyaluronsyren og stabiliserer fuktigheten i huden.

08135393

MOISTURIZER: En dag/nattkrem vil bidra til å holde på serumet og vil forhindre fukttap samtidig som det gir viktig fuktighet til hudens overflate. Har du fet og oljete hud kan Oil Control Emulsion eller Oil Free Moisturizer være et godt valg. Har du derimot veldig tørr hud er en rik krem som Restorative Cream eller Skin Firming Cream det beste alternativet.

08135398

ØYNE: Øynene og huden rundt er ofte en bekymring for mange. Enten det gjelder mørke ringer, linjer eller tørr hud. Huden under øynene er ekstremt tynn, og er derfor mer utsatt enn resten av huden i ansiktet. I tillegg til nok søvn og vann i løpet av dagen er det viktig at man behandler området med gode serumer og kremer utviklet spesielt for øyne. Ønsker man serumer og kremer med sterke antiage og fuktgivende fordeler er Cyto-Luxe Eye Serum og Cyto-Luxe Eye Cream gode alternativer. For de litt yngre er Eye Renewal og Vital Eye Cream veldig fine da de gir masse fukt, samtidig som de jobber med mørke ringer og forebygger fine linjer.

08135399

08135404

08135406

SOLBESKYTTELSE: Det aller viktigste av alle kremer vi smører på huden er solbeskyttelse. Solen er vår beste venn, men kan også være vår verste fiende. Solkrem beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler, og i tillegg til å kunne føre til hudkreft kan de også føre til en tidligere aldring av huden. Det er viktig å huske på at UVA-stråler er aktive hele året, også når det er overskyet, så solkrem er ikke kun noe som hører sommeren til. Både Oil Free SPF 40+ og Moisturizing Tint SPF 30+ er oljefrie solkremer som trekker veldig godt inn i huden. De beskytter mot solen samtidig som de gir fuktighet. For de med litt tørrere hud er SPF 40 Moizturizer et ypperlig valg. Her får man både dagkrem og solkrem i ett.

08135413

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s