Festsminke: Ikke glem dette!

Hva har rene koster, Lip Filler Pencil og Body Bronzer til felles? – de er klare for fest!

Collage

 1. Prep huden!
  Rens huden godt og påfør en god fuktighetskrem før du begynner med sminken, dagen før dagen kan du gjerne bruke en god ansiktsskrubb, for å få den til å gløde mest mulig.
 2. Rent verktøy!
  Rene koster gir absolutt best resultat, bruk en børsterens for å desinfisere kostene dine og oppbevar dem separat fra resten av sminken din.
 3. Minimer blushen
  Bruk litt mindre blush/rouge enn du gjør på dagtid. Ettersom man til festsminke ofte har litt mer både på lepper og øyne kan det bli litt mye med en kraftig blush også.
 4. Mer bryn og highlight
  Mørketiden og den duse kveldsbelysningen minimerer alle trekk i ansiktet, derfor kan du med fordel legge litt mer på brynene og mer highlight på de trekkene i ansiktet du ønsker å fremheve.
 5. Punktvipper!
  Ikke alle er like komfortable med å påføre remser med øyenvipper, det kan bli mye søl med limet og i løpet av middagen er det veldig kjedelig om den ene øyenvippen ligger i kålrotstappen. Prøv deg frem med punktvipper, disse er lettere å feste, ser mer naturlig ut og du kjenner ikke at du har dem på. Tips til påføring: Klem ut litt av limet på hånden, plassér roten av vippen i limet og la den tørke litt før du bruker en pinsett til å plassere den oppå dine egne vipper.
 6. Body Bronzer!
  Få den glødende huden til Skal Vi Danse-deltakerne! Body Bronzer fra glo minerals passer til de aller fleste, (er du veldig lys bruker du bare litt mindre). Bland den ut med litt fuktighetskrem for både glød og fukt. Denne er spesielt drøy i bruk, og er manges store favoritt!
 7. Lid Primer!
  Bruk et tynt lag med Lid Primer under øyenskyggen for å unngå at den striper seg utover natten. Da holder den godt og pigmentene kommer enda bedre frem.
 8. Jeweled Eye Pencil!
  Den perfekte blyanten for å ramme inn øynene uten at det drysser eller at kantene blir for harde. Velg blant de 8 fargene og følg vipperoten i ytterkant for et innrammet blikk.
 9. Lip Filler Pencil istedetfor lipliner!
  Hvis du skal bruke en leppestift med mye farge anbefaler vi at du bruker Lip Filler Pencil som en lipliner, denne er gjennomsiktig og fungerer som en «veisperre» for leppestiften. Den holder seg på plass, men gir ikke de harde og rette linjene som en lipliner kan gi.
 10. Blotting Paper
  Blotting Paper fra glo minerals er tynne papirer på størrelse med et visittkort, disse trykkes lett på de blankere partiene i ansiktet og fjerner overflødig olje fra huden. Ha disse i vesken eller i lommen, lett tilgjengelig og du vil få veldig mange takknemlige venner når du kan låne ut et par papirer til blanke panner ;-)

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s