Tone Damlis beste sminketips

Vakre Tone Damli har brukt glo minerals trofast i flere år, og vi har spurt henne om hennes beste tips for en frisk og anvendelig makeuplook. Tone bruker blant annet Pressed Base i honey light og honey medium, avhengig av sesong, Metallic Smoky Eye Kit og Brow Powder Duo brown.

TDA(Foto: Privat, sminket selv med glo minerals)

Hva er ditt aller beste sminketips?

Det er viktig å starte med «blankt ark», altså nyrensa hud. Ellers er mitt beste tips å fokusere på bryn, det er dei som rammar inn ansiktet. Eg avsluttar alltid med solpudder for å gi huden litt ekstra glød. OG – vaske kostane med jamne mellomrom!

Eg har brukt glo minerals i 8-9 år no, og eg elskar det. Innimellom har eg prøvd andre ting fordi eg syns sminke e gøy, men eg endar alltid tilbake på glo minerals.

TDA1(Foto: Privat, sminket selv med glo minerals)

Hvis du skal sminke deg fra dagmakeup til kveldsmakeup, hva liker du å fokusere på?

Eg fokuserar ofte på augepartiet, altså skyggar og selvfølgelig bryn! Eg likar ikkje at det blir for hardt, men kan gjerne gå i djupe bruntonar, gjerne med litt «JLo-skimmer». Det varierar om eg brukar liner, det er det eg syns er vanskeligast å få fint. Resten har eg ok kontroll på ;-)

TDA2(Foto: Privat, sminket selv med glo minerals)

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s