Tips til vinterhuden fra fagansvarlig makeupartist for glo minerals

Huden kan være en utfordring om vinteren, spesielt om du har en hud som har lett for å bli tørr, flassete og rødmusset. I og med at jeg jobber med mineralmakeup, som smelter med fukt, så er jeg alltid påpasselig med å bruke en god fuktighetskrem først. Om vinteren bytter jeg gjerne til en ekstra rik krem, siden huden ofte er enda tørrere da. Jeg anbefaler også en skånsom hjemmepeeling av huden 2 ganger i uken, slik at foundation-resultatet blir så jevnt som mulig.

glo minerals Base Group web

Huden er gjerne noen nyanser lysere om vinteren, og kanskje du også har litt rødhet som synes bedre på grunn av kontrasten til den lyse huden. Mitt motto er: less is more!
Og spesielt i det klare, hvite vinterlyset. Derfor begynner jeg som regel med en concealer av ønsket slag, for å dempe rødhet og ujevnheter i huden først. Pass godt på at denne er i lik tone som huden din, eller bitte litt lysere. ALDRI bruk en concealer som er mørkere enn hudtonen din! Om du har vært grundig med dette, så trenger du egentlig veldig lite foundation etterpå. Velg foundation etter ønske, men pass på å bruke minimalt med pudder dersom du ønsker å matte ned huden. Matt hud ser fort tørr og gusten ut! Har du veldig tørr hud, kan det være bedre å gå for en flytende variant i stedet for Pressed Base nå på vinteren. På en svært tørr hud kan det ta lengre tid før mineralene smelter fint og jevnt på huden.

Personlig synes jeg solpudder på en vinterblek hud fort kan se flekkete og unaturlig ut, så jeg går heller for blush, som varmer og frisker opp hud og kinn.

glo minerals Cheeks and glo Group web

Er du plaget med tørre lepper? Peel leppene 2-3 ganger i uken og bruk godt med fukt som trekker inn etterpå. (Jeg bruker faktisk øyekremen min).

På dager med minusgrader, kjør på med masse gloss som beskytter mot kulden og frisker opp ansiktet!

Unni
– Unni Major, fagansvarlig makeupartist for glo minerals

2 kommentarer om “Tips til vinterhuden fra fagansvarlig makeupartist for glo minerals

    1. Hei Olaug!

      Den øverste rekken med blush er fra venstre: Blush Sheer Petal, Blush Duo Petunia og Cream Blush Guava.
      Kvartettene nederst er fra venste Shimmer Brick Luster og Shimmer Brick Gleam.

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s